hoe je een leistenen vloertegel onderdeel te vervangen 1

Leistenen vloertegel is een van de meest populaire vloermaterialen ter wereld. De blik die het biedt is in tegenstelling tot iets anders die er zijn. De gezamelijke probleem met leistenen vloertegel is dat het gevoelig is voor afschilfering of scheuren. Wanneer dit gebeurt, de enige manier om het probleem te herstellen is om de tegel te vervangen. Dit is een eenvoudig project, maar het zal een aantal harde werk. Hier zijn de basis van hoe te beginnen het vervangen van een leistenen vloer tegel. (Dit is deel 1 van 2. Om vooruit naar deel 2 te verplaatsen, klik hier.)

Tijdens dit proces, moet je je best doen om de bescherming van de tegels rond de beschadigde. Anders zou je jezelf dwingen om de hele vloer te vervangen. Om dit te doen, moet u een aantal stukken karton te nemen en zet ze tot aan de rand van de beschadigde tegel. Tape dit karton op de vloer, zodat het zal u te voorzien van een soort sjabloon om mee te werken. Je moet alleen in staat zijn om de beschadigde tegels en karton te zien direct ernaast.

Stap 1 – Bescherm de Tile

Om de beschadigde tegels uit de vloer te krijgen, moet u de mortel ook verwijderen. Grout is meestal erg hard en het nemen van het uit is niet van plan om een ​​eenvoudig proces. De eenvoudigste manier om specie te verwijderen is om een ​​grout zaag gebruiken. Dit is een apparaat dat een slijpen mes op het heeft en beweegt in een cirkelvormige beweging. Bij gebruik van deze, is het zeer gemakkelijk om de andere leitegels breken rond de beschadigde, dus je moet langzaam en zorgvuldig te werk. Als u niet beschikt over een grout zaag hebt, kun je ook nadenken over het gebruik van een soort boor bijlage die is ontworpen voor het verwijderen van specie. Deze werkt onder hetzelfde principe als de specie zag behalve dat een boor bevestigd. Als je geen andere opties hebt, kunt u ook een beitel of een schroevendraaier gebruiken om de specie uit de specie gewrichten te krijgen.

Stap 2 – Grout Removal

Als je gewoon een beitel en hamer te nemen om de tegel, kon de kracht heel gemakkelijk breken de andere tegels. Om dit te omzeilen, kunt u een boor gebruiken en droeg een aantal gaten naar beneden in het midden van de tegel. Dit zal u toelaten op een eenvoudige manier in te breken in de tegel zonder schade aan een andere tegels. Boor verschillende gaten in het oppervlak van de tegel.

Stap 3 – Boren in de Slate Tile

Zet uw beitel op een van de gaten en sloeg hem met een hamer. Blijf dit doen totdat je succes hebt uitgebroken de tegel.

Stap 4 – Het doorbreken van de Tegel

Nadat je de tegel eruit te komen, moet je ook een van de lijm die kwam niet uit met hem te verwijderen. Het kan nodig zijn om verder te gaan met uw beitel en hamer om hem eruit te halen. U kunt een schraper om de kleine deeltjes kleefstof krijgen.

Stap 5 – schoonmaak