hoe je een toilet waterleiding vervangen

Als uw wc waterleiding veroorzaakt lekken, kunt u eenvoudig de plaats van de oude toevoerleiding met een nieuwe. Het vervangen van een waterleiding voor uw toilet is veel gemakkelijker dan je zou denken en kan worden gedaan in slechts een paar minuten. In feite is dit handige how-to gids zal u alles wat u moet doen om de watertoevoer naar het toilet te vervangen in 30 minuten of minder.

Zoek de afsluiter voor de watertoevoerleiding. Meestal wordt direct onder de tank van het toilet nabij de vloer. Draai de klep met de klok mee om het te scherpen. Ga door het draaien van de klep, totdat de watertoevoer naar uw wc stopt met stromen.

Stap 1 – Draai de watertoevoer naar het toilet

Voordat u de watertoevoerleiding slang te laten vervangen, moet u naar het toilet tank af te tappen. Om dit te doen, gewoon doorspoelen van het toilet met het handvat. Als u de hendel niet kan gebruiken om het toilet door te spoelen, moet u bereiken binnen het toilet en til de flap aan de basis van de tank. Ook plaatst de lege emmer onder de toilet tank om het water die kunnen morsen bij het vervangen van de waterleiding te vangen.

Stap 2 – Tap het Toilet Tank

Neem de verstelbare moersleutel en draai de moeren aan de basis van het toilet en bij de watertoevoer afsluiter. Nadat de moeren zijn losgedraaid met de sleutel, verder naar links te draaien totdat u de watertoevoerleiding kan verwijderen. Gooi de oude waterleiding slang. Ook, verwijder eventuele oude loodgieter teflon tape van de aansluiting op de watertoevoer afsluiter en aan de basis van het toilet stengels.

Stap 3 – Verwijder de oude Toilet Water Supply Line

Gebruik de loodgieter teflon tape en wikkel de stelen bij het watertoevoerklep aan de basis van toiletten. Teflon band wordt gebruikt om een ‚Äč‚Äčluchtdichte afdichting tussen de compressiemoeren maken op de uiteinden van de watertoevoerleiding en aansluitingen. Wikkel de steel connectors drie of vier keer met de tape en draai de compressiemoeren aan beide uiteinden van de watertoevoerleiding. Draai de moeren met de verstelbare moersleutel tot ze ongeveer een halve slag voorbij handvast.

Stap 4 – Installeer de nieuwe Toilet Water Supply Line

Draai de watertoevoer naar links om de stroming van het water opnieuw op te starten in uw toilet.

Stap 5 -Zet het water terug On

Als het water begint te terug in uw toilet tank stromen, zorgvuldig te controleren de gebieden waar de compressie moeren passen op de stengels van de watertoevoer afsluiter en aan de basis van uw toilet. Droog ze grondig met een oude handdoek en laat dan weer met je vingers om ervoor te zorgen dat de verbindingen zijn nog steeds droog. Als je water aanwezig voelt, is er een kans dat er een lek bestaat nog steeds en je kan hebben om opnieuw te beginnen. Als de aansluitingen droog zijn, moet uw lekkende waterleiding probleem kan worden opgelost.

Stap 6 – Controleer op lekken