hoe je een zeilboot van termieten te ontdoen

Een zeilboot, net als iedere andere vorm van vervoer over water, zijn kwetsbaar voor plagen, die kan bijzonder moeilijk om te gaan met zijn. Een insect dat een zeilboot kan teisteren is de termieten. Hoewel de meeste boten deze dagen niet hout exterieurs te gebruiken, zal de boot nog steeds veel hout gebruikt in de bouw proces dat is een feest voor termieten. Gelukkig is een zeilboot is een kleine, afgelegen gebied waarin het werk gemakkelijker maakt. Als de besmetting slecht is, moet u hun toevlucht nemen tot professionele verdelgers.

Stap 1: Heeft uw boot termieten?

Het eerste ding is om vast te stellen of u een besmetting van termieten. Tenzij uw boot is in contact met de grond, het goede nieuws is dat je Drywood zult hebben, niet ondergronds, termieten. Sinds Drywood termieten zwerm, als een naburige boot heeft een probleem, zal je waarschijnlijk ook.

Als je iets dat eruit zaagsel in uw boot te ontdekken, is het waarschijnlijk een teken van eindigt. Het is eigenlijk de fecale materie termieten verdrijven als ze eten en staat bekend als frass. Een andere giveaway teken is als je ziet veel van de vleugels. Termieten hebben ze nodig om te verhuizen van gebied tot gebied, maar wanneer ze beginnen om hout te verslinden, ze vallen de vleugels. Je zult waarschijnlijk niet de termieten zichzelf als ze ingraven in het hout.

Stap 2: Eenvoudige Behandelingen

Laat je niet verleiden om elke vorm van aƫrosol bom te gebruiken, het is gewoon niet van plan om effectief te zijn. Het is prima voor de lucht en de buitenkant, maar het zal de termieten niet al te raken in het hout die meestal de meerderheid van hen zal zijn.

Je bent veel beter af te beginnen met sprays van termieten gif dat u kunt vinden op de meeste bouwmarkten. Je moet kijken naar het bos te halen uit de gaten de termieten gemaakt toen gravende in het hout. Elk blikje van het gif wordt aan een buis en zuignap dat een naald omringen worden bevestigd. Steek de naald in de termiet gat en druk vervolgens op de applicator. Het zal uitoefenen veel kracht, waarschijnlijk genoeg om het gif te dwingen van andere gaten in het stuk hout.

Je moet het proces in elk gaatje vindt u, dat een lange tijd kan duren als je een slechte besmetting te herhalen. Echter, het gif is zeer effectief en in veel gevallen kan ontdoen van al de termieten.

Stap 3: een alternatieve behandeling

Een bedrijf is gekomen met een fantasierijke alternatieve behandeling die de termieten niet doodt, maar biedt hen de aard van de bossen zij de voorkeur geven, zoals balsa, spar, dennen en verscheidene anderen. Omdat ze liever eten deze bossen, hebben ze de neiging om uw boot met rust te laten. Echter, het is niet een programma voor iedereen.

Stap 4: Fumigatie

Een methode die werkt tegen termieten is begassing. De boot is verzegeld achter de waterlijn en gegast met Vicane gas. Echter, dit moet gebeuren door een professionele uitroeiing bedrijf volledig succesvol te zijn. Velen zullen ook garanties bieden op hun werk.