hoe je veilig vervoeren van een propaantank in uw auto

Als u een gas barbecue, moet u de propaantank veilig te vervoeren in uw auto. Het is niet moeilijk te doen, maar je moet een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen. Propaan verkeerd behandeld kan een ernstige explosie veroorzaken, zelfs in kleine hoeveelheden.

Propaantanks zijn ontworpen met een veiligheidsventiel. Het meestal een zwarte knop of handgreep, die aan de bovenzijde van de tank. Het ontwerp van de tank kan de druk worden vrijgegeven door de knop. De knop werkt alleen goed als de tank rechtop wordt gehouden. Wanneer u een reis, zet de tank in een grote kartonnen doos of houten kist dat de tank rechtop houden. Je wilt niet dat de tank om rond te rollen in uw kofferbak.

Stap één: Keep It Vertical

Bij het transport van de propaantank in je auto, doe het niet achter in uw auto voor langere tijd. Propaan gevoelig voor warmte zijn. Laat uw auto niet parkeren in de zon. Als u winkelen te doen, moet de tank het laatste wat op uw lijst zijn.

Stap twee: Keep it Cool

Wanneer u de kofferbak van je auto te sluiten, laat deze langzaam om ervoor te zorgen dat het niet bang tegen de klep aan de bovenkant van de tank. Zorg er ook voor dat er geen scherpe voorwerpen die tegen de tank kon glijden en beschadigd raakt.

Stap drie: Fit