hoe te repareren patio lounge stoelen

De basis reparatie en onderhoud van de patio lounge stoelen kan gedaan worden door iedereen en vereist geen speciale gereedschappen of ervaring nodig. De meeste reparaties kunnen volledig worden vermeden met een regelmatig onderhoud schema, maar de behoefte aan anderen soms ontstaan ​​onverwacht. Hoe de schade ontstaat, maken de reparatie zo snel mogelijk de schade uitbreiding en steeds moeilijk te corrigeren voorkomen.

Er zijn een flink aantal veel voorkomende problemen die zich voordoen met patio lounge stoelen. Nylon riemen rafelen en scheuren, schroeven komen los, beugels buigen, en klinknagels naar buiten komen. Aluminium buis en band stoelen zijn berucht voor ongewenst bochten of onderbrekingen in de uitklapbare poten, een probleem dat gemakkelijk kan worden hersteld, ondanks het feit dat de meeste mensen gooien stoelen met gebogen of kapotte buis rails.

Veel voorkomende problemen

De beste verdediging tegen het maken van reparaties is regelmatig onderhoud uit te voeren. Olie scharnieren of de scharnieren van de stoelen. Om vlekken en druppels te voorkomen, gebruikt u een afwasmiddel in plaats van een olie- of indringende vloeistoffen. Draai losse schroeven, vervangen van ontbrekende bouten, en zorg ervoor dat alle bewegende bewegende deel werken zoals ze zijn bedoeld. Als u uw stoelen in goede conditie te houden zul je zien dat ze minder reparaties nodig hebben, en degenen die nodig zijn minder ernstig zijn.

regelmatig onderhoud

Afhankelijk van waar ze zijn, kunnen scheuren worden gerepareerd met iets eenvoudigs als duct tape. In andere situaties, moet u wellicht een spalk fabriceren en behandelen van een gebarsten rail of been, alsof het helemaal gebroken waren.

Repareren Cracks

Breuk in aluminium buizen te repareren, gebruikt PVC pijp. Knip een stuk pijp die is 2 inches langer dan de beschadigde plek en boor twee gaten dwars doorheen, een aan elk uiteinde. Plaats de pijp in een bankschroef en gebruik een decoupeerzaag (of ijzerzaag) op de buis te snijden in halve lengte-wise. Centreer de helften rond de gebogen of gebroken stuk aluminium buizen en boorgaten door de buis met de openingen in de pijpstukken aansluiten. Steek de bouten door de gaten en draai ze naar beneden.

Repareren Breaks

Meestal nylon hendel vast zijn makkelijker te vervangen dan te herstellen. Draai de riem aan elk uiteinde en te vervangen door een nieuwe. Strapping materiaal is verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten. Als uw kussens zijn voegen barst, gebruik dan een gewone naald en draad opnieuw te verzegelen. Bij het stikken van een naad, is het een goed idee om een ​​dubbele steek naaien door naaien langs de naad eerst in de ene richting, en dan terug langs het in de andere.

Repareren bandjes of Kussens

Voor brandwonden of lekke banden, gebruik zelfklevende doek of vinyl patches. Maak het gebied grondig worden gepatcht om vuil en stof te verwijderen, en vervolgens de patch. Zorg ervoor dat de patch gaat soepel, zonder plooien of rimpels. Wrijf de patch krachtig met een gladde, gebogen rand om zeker te zijn dat de lijm oppervlak maakt goed contact helemaal rond. Om een ​​gepatchte gebied te verbergen, gebruik decoratieve pleisters of voeg meerdere patches.

patchen lekke band