hoe zand spackle

Repareren van beschadigde gipsplaten of soortgelijke materialen met behulp van stopverf is zo ongeveer de makkelijkste manier om het te doen. Zolang je niet vertrouwen op spackle om dingen te doen buiten zijn taakomschrijving, het is een geweldig materiaal om te gebruiken rond het huis. Spackle, bij gebruik op oppervlakkige schade aan gipsplaten, kan gemakkelijk vullen elke kleine gaten, scheuren of deuken. In combinatie met een nieuw likje verf, zal het uw muren te verlaten op zoek naar zo goed als nieuw.

Echter, spackle is niet perfect, en kan een beetje extra werk in bepaalde situaties vereisen. Als u te veel spackle gebruiken om een ​​probleem op te lossen en laat ze drogen, kan je jezelf met een merkbare klomp materiaal op uw muur. Wanneer dit gebeurt, is het mogelijk om het overtollige stopverf van de muur te verwijderen door schuren af. Wat volgt, moet je alles wat je moet weten over hoe zand spackle geven.

Stap 1 – Opstellen

Hopelijk heb je gerealiseerd dat je een overmatige hoeveelheid spackle hebben gebruikt voordat het is opgedroogd. Zo ja, bent u in geluk. U kunt een groot deel van de overtollige spackle waarschijnlijk te verwijderen door simpelweg veeg het weg met een zachte doek. Spackle is zeer zacht en niet goed bij elkaar te houden.

Stap 2 – Schuren

Als spackle al droog, dat is jammer, maar het is geen ernstig probleem. Echter, moet u onmiddellijk mee omgaan, en je moet zeker niet tijdelijk te overschilderen. Dit zal extra werk te creëren, en ook de extra spackle moeilijker te verwijderen.

Stap 3 – Schilderij

Selecteer een kleine hoeveelheid schuurpapier. Gebruik de fijnste schuurpapier beschikbaar, grovere rassen van schuurpapier niet zo goed zal werken.

Voorzichtig zand weg het overtollige stopverf. Werk langzaam en voorzichtig. U wilt voorkomen dat het verwijderen van alle omliggende verf of schuren te veel spackle weg en hebben om opnieuw te beginnen en meer spackle toepassen op een gat in de muur die u zojuist hebt gemaakt. Controleer uw werk vaak en niet te hard drukt, terwijl u de spackle te brokkelen of breken kan veroorzaken.

Als u zich zorgen over schade aan uw spackle of verwijderen van te veel voor welke reden dan ook – bijvoorbeeld, het bedrag dat u wilt verwijderen is erg klein – er is een minder harde manier om het te doen. U kunt nog steeds gebruik maken van uw zachte doek om spackle te verwijderen, zal het alleen maar meer tijd. Nogmaals, moet u niet te hard drukt, en controleer uw voortgang regelmatig.

Zodra u alle overtollige spackle hebt verwijderd, is het tijd om af te maken de vaststelling van uw muur zodat zij haar best kan kijken. Als u spackle werden met behulp van aan de muur al, moet u een geschikte kleur, type en hoeveelheid verf beschikbaar hebben al. Echter, als je dat niet doet, kies dan een verf die past zo dicht mogelijk. Breng vervolgens anti-vlek primer om de locatie van de plamuur en meng het zo goed mogelijk. Vervolgens hetzelfde doen met de beoogde kleur van de muur. Uw gipsplaten moet zo goed als nieuw.