hoe je foto’s die water schade te herstellen

Foto’s die waterschade hebben, kunnen voor altijd lijken verloren, maar wanhoop niet! Volg deze 5 stappen om uw geheugen op te slaan zodra u de waterschade merken.

U moet de foto schoon te maken voordat u iets anders doet. Dompel de foto in lauw water, maar laat het niet onder een lopende kraan. Deze stap verwijdert alle residuen of schimmels die kunnen worden op het oppervlak van de foto. Verwijder de foto om te drogen in de natuurlijke lucht. Probeer niet om het proces te versnellen met een haardroger of verwarming, in plaats daarvan laat het op een belucht rek.

Stap 1 – Het reinigen van de Water Beschadigde Photo

Vervolgens moet je de technologie te gebruiken om de foto te herstellen. Scan de foto op uw computer en de aankoop Photoshop of een soortgelijk programma. Uw eerste stap in Photoshop is om de foto van een zeer hoge resolutie te scannen voordat u inzoomen op de schade zo goed mogelijk. Je zult moeten werken aan kleine gebieden op een tijd om ervoor te zorgen dat je elk stukje van waterschade te dekken.

Stap 2 – Photoshop

Dit is een geweldig hulpmiddel dat Photoshop pixels neemt van het ene deel van de foto’s en ‘klonen’ naar een andere. Selecteer de kloonstempel van de optie toolbox en beslissen wat voor soort borstel en pigment die u wilt gebruiken. U kunt iets van een grote, verzadigde kleuren borstel om een ​​klein, licht gekleurde penseel te kiezen. Na het selecteren van uw penseel, druk op de “alt” toets ingedrukt terwijl u op het deel van de foto die u wilt kopiëren. Laat de “alt” knop en klik op het gedeelte dat u wilt kleur. De gewenste pixels zal op magische wijze worden gedupliceerd.

Stap 3 – Clone Stamp Tool

Bijgenaamd “de band-aid tool,” in verwijzing naar het pictogram pleister, th genezing tool is een perfecte manier om zich te ontdoen van kleine onvolkomenheden die de kloonstempel niet helemaal goed krijgt. De tool werkt precies zoals de kloon stempel doet door gebruik te maken van de “alt” toets, maar het gaat verder om textuur te detecteren.

Stap 4 – Healing Tool

Het beste ding over het gebruik van een computerprogramma voor de restauratie is de “undo” knop. Als u de foto renovatie proces te starten, maar besluit dat je te hardhandig met de virtuele borstel bent geweest, kun je altijd opnieuw beginnen totdat je het goed.

Stap 5 – Drukkerij

Zodra u tevreden bent met uw nieuwe en verbeterde foto zijn, zorg ervoor om het op te slaan op uw computer, zodat u altijd een back-up (scan van al uw foto’s in het geval van toekomstige schade). Als u een hoge kwaliteit printer, gewoon kopen foto papier en print uw nieuwe foto thuis. Zo niet, sla het op een schijf of USB-kaart en neem het bestand naar een winkel of apotheek waar u een kiosk kunt gebruiken om de foto zelf printen. U kunt ook naar een fotografie winkel als je liever een professionele afdruk van uw herstelde foto voor je.