hoe je water beschadigde kozijnen repareren

Kozijnen zijn een barrière tussen de buitenkant elementen en een decoratieve toevoeging. Kozijnen zal veel slijtage zien na verloop van tijd, als ze worden blootgesteld aan vocht en vochtige omstandigheden. Ze hebben ook uitbreiden en een contract met het weer. Waterschade aan kozijnen is gemeenschappelijk. Zodra kozijnen worden versplinterd, gekerft, zacht en verrot, moet je ze te repareren. Ze kunnen worden hersteld en teruggebracht naar op zoek naar groot. Al duurt het is een aantal eenvoudige materialen en tijd. Er zal geen noodzaak om ze te vervangen. Het onderstaande artikel wordt uitgelegd hoe u beschadigde kozijnen te repareren.

Wanneer kozijnen beschadigd raken door het water kunnen ze rotten en crack, en schimmels kunnen vormen. Om de schade te voorkomen dat zich verspreidt naar de rest van de behuizing of het frame, moet je om de schade te verwijderen. Begin met het uittrekken van alle losse stukken hout. Gebruik de staalborstel om weg te poetsen de kleine stukken die je niet kunt bereiken, of degenen die niet gemakkelijk vrij zal komen.

Stap 1 – Verwijder de Damage

De materialen die u gaat gebruiken om het raamkozijn te herstellen zijn gevoelig voor vocht, vuil en oliën. Na de beschadigde hout is verwijderd, het schoonmaken van de kozijnen. Meng enkele druppels olie-vrije zeep met warm water, totdat het schuimt. Dompel een spons in het sopje en knijp het overtollige. Veeg de kozijnen, om de olie en vuil te verwijderen. Droog het hout met een microfiber doekje.

Stap 2 – Maak de kozijnen

Hout stopverf is het beste materiaal u kunt gebruiken om kozijnen te repareren. Het is zacht genoeg om in elke vorm van schade te vullen. Als u scheuren, gutsen of stukken hout verwijderd uit het raam behuizing het hout stopverf zal het te repareren. Gebruik een kunststof plamuurmes die flexibel. Hierdoor kan de stopverf tot diep in de schade te krijgen. Solliciteer hout stopverf aan het einde van het plamuurmes en druk het in de beschadigde gebieden. Continu voeg meer hout stopverf, totdat de gebieden volledig gevuld zijn.

Stap 3 – Repareer de kozijnen

Hout stopverf zal verlichten als het droog is, en het duurt slechts een uur voor kleine reparaties. Grote reparaties, als diepe vullingen, kan een dag of langer duren om te drogen. De droogtijd varieert, afhankelijk van de vochtigheid en temperatuur. Gebruik de fijne korrel schuren blok aan het zand langs de gerepareerde kozijnen. Het hout putty moet glad en zelfs met de rest van het hout dat maakt het raamkozijn zijn. Veeg het gebied met een vochtige doek, de stof die door de schuren te verwijderen. Schilderen of vlekken de reparatie van de rest van de behuizing overeen.

Stap 4 – Schuren en Afwerking