hoe af te dichten keramische tegels kunst en maak een zelfgemaakte sealer

U kunt keramische tegels met kunst krijgen al op, maar u kunt ook uw eigen werken van keramische tegels kunstwerken. Het belangrijkste probleem dat u met keramische tegels kunst vindt is dat de verf kan vervagen, slijten of gewoon lopen. Dit, natuurlijk, is als je niet de tijd om de keramische tegels dichten nemen. Afdichten van keramische tegels kunst lijkt alsof het gemakkelijk zou moeten zijn, maar je kunt niet verzegelt het met de materialen die u vinden in de winkels voor het afdichten van keramiek. Deze chemicaliƫn bevatten ingrediƫnten die geweldig om af te dichten keramische zijn, maar zal het kunstwerk beschadigd. Keramische tegels worden gebakken in een oven om de glazen look, maar geschilderde kunstwerk heeft niet dezelfde afwerking. Het artikel dat volgt zal u tonen niet alleen hoe keramische tegels kunst correct af te dichten, maar hoe je je eigen sealer te maken.

Voordat je zelfs beginnen vermengen van uw huis brouwt van keramische tegels kunst sealer, moet u ervoor zorgen dat de techniek volledig droog is. Als u probeert om de sealer toepassen om te schilderen, dat is niet helemaal droog is, zal het uit te voeren of te worden geveegd de tegel. Het duurt langer voor verf te drogen op keramische tegels dan op de meest voorkomende schilderen oppervlakken, dus rekening mee houden. Je moet ook de vochtigheid van de omgeving waarin u werkt te overwegen. De hoge niveaus van vocht zorgt ervoor dat de verf niet in te stellen. Ongeacht de droogtijd is voor de verf die u gebruikt, altijd verdubbelen en zelfs verdriedubbelen het zeker het is ingesteld te zijn.

Stap 1 – Zorg ervoor dat de kunst is Dry

Alcohol is sneldrogend en kan worden gebruikt om verf op de keramische tegel vlak voor het aanbrengen van de verzegeling te stellen. Alcohol kan echter verfbeschadiging, dus is het belangrijk om de alcohol te testen op een zeer klein gebied van de verf. Een katoenen hiervoor. Als de verf oplost, gebruik dan de alcohol zeer zorgvuldig. Anders kunt u het te schilderen op de tegel als elke andere verf of sealer. Sommige soorten verf kan loskomen wanneer u het schrobben met alcohol. Voorkom dit door het weken een doek in alcohol en draperen het over de tegel. Na enkele seconden kunt u verwijder voorzichtig de lap. De alcohol droogt in seconden, in het proces, wordt ingesteld en bescherming van de verf.

Stap 2 – Het gebruik van alcohol

Dit type olie is zeer veilig op de meeste verfproducten en ook veilig te gebruiken op geglazuurde keramische tegels. Zodra de alcohol is opgedroogd, verf het op de tegel over de kunst. Gebruik een schone doek te deppen de olie, maar nooit te schrobben of afvegen.

Stap 3 – Lijnolie

Als dit een hobby je vaak doen, dan is het mengen van uw eigen sealer voordelig zal blijken te zijn. Meng in een kom, giet er vier delen van lijnolie. Verdun de olie met een deel alcohol.

Stap 4 – Maak een Sealer