hoe antieke sanitair herstellen

Antieke sanitair maken mooie toevoegingen aan elk huis. Ze bieden een unieke uitstraling en sfeer in uw badkamer, helaas, kunnen deze armaturen aangetast en versleten met de tijd. Hun zeldzaamheid maakt ze heel moeilijk te vervangen regelrechte. In plaats van vervanging van uw versleten of beschadigd sanitair, kunt u ze te herstellen te verbeteren en hun uiterlijk te behouden. Deze procedure is relatief eenvoudig en kan worden voltooid als een korte doe-het-zelf-project. Volg de onderstaande instructies om uw antieke sanitair te herstellen.

Voor het begin van alle werkzaamheden op uw sanitair, zorgvuldig turn-off al het water op de voedingsbron.

Stap 1 – Turn-Off the Water

Om de badkamer kraan Refinish en wastafel, verwijder alle van de levering lijnen met behulp van uw verstelbare moersleutel. Wees voorzichtig dat u de schroeven strippen in het proces. Gebruik glijmiddel als u problemen ondervindt het losdraaien van de schroeven waarmee de toevoerleidingen te bevestigen.

Stap 2 – Verwijder de Supply Tubes

Verwijder voorzichtig delen van de kraan en wastafel die u wilt Refinish. Leg ze plat op een krant. Gebruik medium schuurpapier om voorzichtig zand het gehele oppervlak. Hierdoor zal vlekken te verwijderen en verf van het oppervlak van het metaal. Veeg de metalen oppervlakken met een vochtige doek en laat ze een paar minuten volledig drogen.

Stap 3 – Verwijder and Sand de Kranen

Volg de instructies op het metaal primer volledig de vacht van de oppervlakken. Neem voldoende tijd voor de primer te drogen alvorens de verf. Wanneer de primer is opgedroogd, breng een laag verf volgens de instructies van de fabrikant. Na die jas droogt, breng dan een tweede laag verf. Ten slotte gelden de metalen lak aan de armaturen u herstelt. Doen dus beschermt de verf tegen water en andere vormen van schade.

Stap 4 – Prime, verf en lak de Metal

Zodra de lak droog is, zorgvuldig opnieuw de armaturen. Als u vragen hebt over het herstellen van een bijzonder delicate competitieprogramma in uw badkamer, aarzel dan niet met een deskundige of een antiek restauratie bedrijf voor meer advies te spreken.

Stap 5 – Reconstrueer de kraan en Wedstrijden