hoe asfalt dakshingles verzegelen

Een essentieel onderdeel van de taak van het installeren van een asfalt dak is het afdichten van het asfalt dak gordelroos. Het afdichten van de shingles zal helpen om ervoor te zorgen dat ze minder onderhoud nodig en zijn duurzamer weer en algemene slijtage. Sealants ook helpen om waterdichte de structuur en het behoud van de structuur en gruis van de tegels. Er zijn verschillende soorten kit die u kunt toepassen op een asfalt dak en het product dat je voor moet rekening worden gehouden met de bijzondere setting. Sealant beschermt ook tegen extreme temperaturen, een essentieel als je in zo’n plek wonen waar het weer is onvoorspelbaar en je gebouwen moeten adequaat worden beschermd.

Sealing asfalt dakshingles is een uitdagende baan en iets dat je veel beter af inhuren van een deskundige dakbedekking te doen voor u zou zijn, tenzij u volledig comfortabel en ervaren genoeg om de klus zelf te proberen. De toepassing van het afdichtingsmiddel zelf is eenvoudig, maar de toegang tot dak veruit het moeilijkste deel. Je moet iemand om u te helpen totdat de taak is voltooid te hebben.

Stap 1 – Zoek de beste manier om toegang tot het dak

Toegang tot het dak is veruit het moeilijkste deel van het werk al is het aanbrengen van de kit is eenvoudig genoeg. Niet doen, onder geen enkele omstandigheid, proberen een dergelijke functie alleen. Je zult iemand nodig om u te helpen de ladder veilig en geef dingen om u zo goed als take dingen naar beneden. Vind de beste gebied om toegang te krijgen tot het dak en zorg ervoor dat de ladder rust op een harde, vlakke ondergrond. Je moet proberen om de ladder vast te zetten aan iets stabiel als dat mogelijk is. Anders heb je helper die de ladder op zijn plaats wanneer u het gebruikt.

Stap 2 – Controleer het Dak

Voordat u begint met het aanbrengen van de kit, inspecteren het dak voor eventuele schade. Als er sprake is van beschadigde gordelroos, zullen ze moeten worden vervangen voordat u verder kunt gaan met de baan. Als er sprake is van losse shingles die in anders goede staat, bevestig ze stevig op zijn plaats met een hamer en dakbedekking nagels. Als u tevreden bent dat het hele dak is in goede staat en klaar om de kit te hebben toegepast, kunt u verder gaan met de baan.

Stap 3 – Seal the Roof

Breng een laag van de kit aan het dak met behulp van de roller. Zorg ervoor dat u het gehele oppervlak te dekken. Dit omvat de gewrichten, randen en toppen van het dak. Zorg ervoor dat de vacht is zo grondig mogelijk. Sommige vloeibare afdichtmiddel producten worden geleverd met de mogelijkheid om ze te sproeien op het oppervlak, waardoor het gemakkelijker en sneller, maar minder vaak een zeer grondige bekleding op de eerste poging. Laat de kit te drogen voor een paar uur en dan een tweede laag aanbrengen voor extra duurzaamheid.