hoe de dragende mogelijkheden van een hoek beugel testen

Een hoeksteun is de ideale keuze voor het installeren planken voor veel verschillende items. Een stalen hoekijzer is geschikt tot maximaal 1.000 pond van items voordat ze beginnen te mislukken. In veel gevallen zal een huiseigenaar niet naderen dit totaal gewicht, zodat ze weinig zorgen te maken over te hebben. Het is echter goed om te weten wanneer de hoek beugel de hoeveelheid gewicht je zult het met laden zal houden. Hier is hoe je het kan testen voor jezelf.

Zoek een kale post, of een andere plek waar je kunt laden wat gewicht zonder iets te beschadigen, en installeer het hoekijzer. Boor verplichte schroeven in de juiste gaten. Sommige punthaken hebben twee schroefgaten, maar anderen kunnen vier hebben.

Stap 1 – Installeer de beugel op Bare bericht

Sluit het ene uiteinde van een keten aan de beugel en bevestig een haak aan de andere kant, dat is opknoping.

Stap 2 – Sluit Chain naar Bracket

Oude bielzen, of ijzer gewichten een goede zwaar voorwerp op te hangen aan de ketting. Ga verder om meer gewicht toe te voegen om uit te vinden het breekpunt van het hoekijzer. Misschien vindt u dat de schroeven worden getrokken uit de muur voor de hoekijzer eigenlijk mislukt.

Stap 3 – Bevestig Gewichten