hoe de vinyl wrap voor een raam te repareren

De meeste huizen gebouwd vandaag zijn gebouwd met een vinyl wrap venster trim. In oudere woningen vinyl vervanging van ramen zijn populair vanwege hun lichte gewicht en lage kosten. Vinyl wordt gebruikt om een ​​raam te wikkelen kan raken gekrast of ontsierd op een bepaalde manier in de tijd. In de meeste gevallen zul je in staat om deze kleine beschadigingen te repareren in plaats van dat het raam te vervangen. Een van de beste dingen over vinyl raam wrap is de reparatie kits. Wat is er gebeurd met de vinyl, er over het algemeen een kit aan die exacte probleem te herstellen. Volg een paar eenvoudige stappen en u zult uw ramen hebben er als nieuw uitzien.

Een kwart van het schoonmaken oplossing voor de vinyl wrap te maken, combineer 1/4 kopje afwasmiddel en vul de rest van het kwart spray fles met warm water. Beginnen bovenaan en spuit de oplossing op de vinyl wrap trim. Gebruik de zachte borstel om eventuele hardnekkig vuil te verwijderen. Spoel het raam met helder water uit een andere spray fles of een tuinslang. Een oplossing van 1 1/3 kopje witte azijn en 2 2/3 kopjes van warm water in een spuitfles kan worden gebruikt om een ​​zeepresten de ramen te verwijderen en schoon te maken. Spoel opnieuw met koud water. Laat de ramen en vinyl bekleding goed drogen. Gebruik een föhn op een lage stand aan een diepe sneden in de vinyl, zorg ervoor dat ze vrij zijn van water voor het begin van reparaties.

Stap 1 – Maak de Windows en Vinyl Wrap

U kunt eventuele lacunes te herstellen in de wrap met een handomdraai en afdichting strips. Ze komen in verschillende lengtes en breedtes. Je buigt het materiaal te verwijderen de steun en klik de strip in het gat.

Stap 2 – Reparatie Gaps

Repareren van een kras buy het aanbrengen van de PVC vloeistof. Laat de vloeistof te drogen en gebruik maken van de ontvangen 3 grit bestand naar de lijm glad. Het zal lijken ruw tot u het buff met de meegeleverde polijsten doek. Volg alle instructies van de fabrikant bij het werken met PVC vloeistof. Let vooral op de ventilatie-eisen bij het werken met de PVC vloeistof.

Stap 3 – Reparatie van kleine snijwonden en Gouges

Voor speciale situaties waarin de vinyl wrap is gesneden je kan nodig zijn om een ​​vloeibare PVC vinyl las gebruiken. Vinyl las komt in een buis met een zeer fijne spuitmond. U kunt vinyl las kopen tegen een hardware winkel of online. Echter, de meeste window bedrijven dragen bijpassende kleur vloeibare vinyl las. Volg de instructies alle fabrikanten bij het gebruik van het vinyl las. Draag altijd strak aansluitende veiligheidsbril bij het werken met elk type van chemische stoffen.

Stap 4 – Repareer Deep Cuts of krassen

Als je moest schroeven in een plastic verpakking te verwijderen, de snelle caps die het schroefgat verwijderd. Vervang deze doppen door nieuwe.

Stap 5 – Vervang Quick Caps