hoe een warmtepomp compressor vervangen

Als u de warmtepomp compressor vervangen, kunt u het proces zeer gemakkelijk te voltooien. De warmtepomp compressor kan soms te zwaar voor één persoon, dus het is een goed idee wat hulp te hebben georganiseerd, of vindt u dat de pomp zich verder zal worden beschadigd wanneer u probeert om het te vervangen. De compressor is een essentieel onderdeel van de warmtepomp, soms beschreven als het ‘hart’, en als je probeert te verwijderen zonder dat heel voorzichtig zijn, zul je schade aan andere delen van de pomp, en u kunt vinden dat je nodig hebt om vervang de gehele warmtepomp uiteindelijk. Zodra u de oude compressor, zal je nodig hebt om een ​​nieuwe versie te installeren, en dit moet ook subtiel gebeuren.

Om krijgen de oude compressor verwijderd, moet u alle kabels en leidingen die te sluiten op andere delen van de warmtepomp los. Zorg ervoor dat de pomp is uitgeschakeld uit het stopcontact, en neem vervolgens uit de leidingen. Er zal een aantal buizen die onder de compressor verbonden zijn en deze moeten alle langzaam losgeschroefd, en geplaatst aan één kant. Wilt u misschien een briefje waar deze stukken zijn in relatie tot elkaar te maken, zoals de invoering van de verkeerde pijp op de nieuwe verbinding zou voorkomen dat uw pomp te werken, en kunnen beschadigen. Verwijder alle van de buizen met behulp van de sleutel, en neem vervolgens de draden met behulp van uw schroevendraaier om de aansluitingen te openen. Met behulp van uw medewerkers, neemt u de compressor af van de pomp, en plaats deze op de grond.

Stap 1 – Verwijder de oude

Zodra u de oude warmtepomp compressor hebt verwijderd, moet u de nieuwe een op de top zo snel als je kunt plaatsen. Hoe langer je de tijd te laten tussen het verwijderen van de leidingen, hoe meer kans je hebt om te vergeten waar iedereen ging. Begin met de schroeven buizen weer op het systeem. Je moet vijf pijpen, de Flow verwarmingssysteem, de terugkeer van de verwarming, de levering van de grond, en de terugkeer naar de grond te hebben. Een kleinere pijp aan de zijkant is de koude toevoer, die essentieel is voor het systeem. Draai alle van de buizen met de sleutel.

Stap 2 – Aan de Nieuwe

Vervang de wires.This moet een vrij gemakkelijke taak zijn als uw nieuwe compressor wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing, als je in staat om de locatie van de live-verbinding te vinden zal zijn, en ga zo maar door. Als je niet handmatig hebt, dan kan het wel het proberen waard om een ​​keer te vinden, omdat ze van vitaal belang kunnen zijn. Als u geen geluk vinden van een hebben gehad, dan moet je de sleutel op de verbindingen zelf, rode draad aan een rode markering, bijvoorbeeld gebruiken.

Stap 3 – Schakelvoorbeeld Up