hoe epoxy grout verzegelen

Epoxymortel het beste type grout voor gebruik met tegels. Het is de duurste vorm van grout, en niet zo gemakkelijk verkrijgbaar als andere. Het is niet zo poreus andere soorten voegmateriaal, maar moeten op dezelfde wijze als andere specie worden afgedicht om de waterbestendigheid te vergroten.

Om epoxy grout verzegelen, moet u een epoxy grout kit toe te passen. Het proces voor het volbrengen van deze taak is te vinden in dit artikel, samen met de gereedschappen en materialen die nodig zijn om deze taak te voltooien.

Stap 1 – Aankoop Materialen voor het afdichten van de Epoxy Grout

U moet de epoxy mortel, epoxy grout kit, en andere materialen die nodig zijn voor de baan aan te schaffen. Het kan nodig zijn om de epoxy grout en de epoxy grout kit online bestellen als je niet in staat om het te vinden in het huis verbetering centrum liggen.

Stap 2 – Maak de Tile

Voordat u de voegmortel, neem een ​​natte, zachte doek en reinig de tegel met het oog op een van de tegellijm die eindigde op de tegels te verwijderen. Veeg de tegels volledig en zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat u het proces van het aanbrengen van de epoxy grout te beginnen.

Stap 3 – Breng de Grout aan de Tiles

Maak een mengsel van epoxy mortel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Met een kleine hoeveelheid van de epoxy grout bij de hand, gebruik maken van de specie float aan de voeg te werken in de tegel naden. Zodra u de voegen hebt voltooid, laat de muur drogen 24 tot 48 uur, afhankelijk van de aanwijzingen voor de epoxy grout. Reinig de tegel als het droog is. Dit geeft je een gebied waarin de epoxy grout kit van toepassing op de muren geven.

Stap 4 – Breng de Epoxy Grout Afdichting

Met de tegel wand gereinigd en gedroogd, gelden de epoxy grout kit. Werken met kleine hoeveelheden van de kit, gebruik dan een grout float om de epoxy grout kit toe te passen op de specie lijnen die u hebt gemaakt in stap 3. Bedek het hele tegel wand met de kit en laat ze drogen alvorens verder te gaan naar de laatste stap.

Stap 5 – Maak de Tiles

Met de epoxy grout kit om de muren aangebracht en gedroogd, het reinigen van de tegel muur met een natte doek. Veeg de wand volledig één van de resterende overmaat materiaal dat tijdens de mortel werd aangebracht verwijderen. Dit zal het zegel van uw epoxy grout te voltooien.