hoe houten terras tafelpoten repareren

Houten tafels op het terras zijn niet zo gebruikelijk als plastic en glas in de maatschappij van vandaag, maar ze hebben een originele look die natuurlijke lijkt en kan veel meer stijlvoller dan de patio sets die worden gebouwd en verkocht door de productie van bedrijven vandaag de dag zijn. Hoewel deze taak lijkt misschien een project voor een professionele timmerman te zijn, het is eigenlijk een baan die de meerderheid van de huiseigenaren binnen enkele uren zou kunnen bereiken.

Flip de tafel ondersteboven en plaats deze op de top. Als de tafel werd geassembleerd met schroeven met een schroevendraaier om de stukken uit elkaar te halen. Als het samen werd genageld, voorzichtig los te wrikken uit elkaar met een kleine koevoet en een hamer. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u niet breken een van de stukken die u van plan bent op te lossen, anders moet u hen in plaats van hen te vervangen repareren.

Stap 1 – Demonteer de Gebroken Been

Gebruik een 1/8 inch boor die overeenkomt met de grootte van de plug en pre-boorgaten, 3/8 inch diep, in het been dat je repareren. Plaats nu een klein scherp stukje draad of een afwerking nagel met de kop afgeknipt, in het gat. Leg het been weer op de tafel en stevig op elkaar, de vorming van een pilot gat voor de volgende hole die je nodig hebt om te boren. Voorboren dit gat precies dezelfde grootte en diepte als de eerste.

Stap 2 – Gaten boren en pluggen Insert

Voeg wat houtlijm in het gat dat was geboord in de bodem van de tafel en schuif de plug op zijn plaats. Gebruik een kamp om het stevig op zijn plaats houden terwijl het droogt. Als u de overtollige hoeveelheden lijm knijpen uit het gat hebben, afvegen met een natte doek voordat het droogt.

Stap 3 – Monteer de Table

Doe een beetje houtlijm in het gat in het been en duw het been weer op zijn plaats, en zorg ervoor dat de plug gaat in het gat dat je hebt voorgeboord. Bevestig het been weer op de onderzijde van de tafel met schroeven en laten drogen. Zorg ervoor dat het been klem om de tafel, zodat het droogt het hebben van een mooie, strakke pasvorm.

Stap 4 – Voeg Bretels

De beste manier om de stabiliteit van de tafel versterken, en extra ondersteuning voor de benen, in zekere metaal beensteunen toe indien deze niet al aanwezig. Om dit te doen, te meten een gelijke afstand van de beide buitenste randen en schroef de beugels naar beneden stevig aan de onderkant van de tabel.

Het herstellen van houten terras tafelpoten is een gemakkelijke taak die kan worden bereikt zonder enige gespecialiseerde kennis of gereedschap, en het kan het uiterlijk en de bruikbaarheid van de patio tafel te verhogen. Omdat de meerderheid van de mensen plastic en glas openluchtmeubilairreeksen hebt aangeschaft, zal de vaststelling van uw houten terras tafel je een unieke blik in uw buurt dat de oorzaak van afgunst van hen allemaal zal geven.