hoe je de thermostaat te vervangen op een CV-systeem

De thermostaat op een CV-systeem zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling. Als er problemen in het verwarmingssysteem met betrekking tot de hoeveelheid warmte wordt doorgegeven aan de kamer Controleer de thermometer de fout te kunnen vaststellen. Gewoonlijk kan het een eenvoudig probleem dat vereist inschakelen van de thermostaat of die temperatuur aanpassing. Als dit niet werkt, maar dan is het noodzakelijk om de thermostaat vervangen.

Om erachter te komen of de oude thermostaat goed werkt, zet de verwarming en stel de thermostaat boven kamertemperatuur, het systeem moet verwarming te starten. Wacht een paar minuten en stel de temperatuur onder kamertemperatuur. Het verwarmingssysteem moet stoppen met werken. Als dit niet werkt op de apparatuur, koop een vervangend onderdeel dat zal werken met uw systeem.

Stap 1 – Controleer Oude Thermostaat

Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld op het verwarmingssysteem op de hoofdzekering. Wees voorzichtig bij het werken aan het systeem als elektrische componenten gevaarlijk kan zijn. Til de voorkant van de thermostaat. Met de draden nog op zijn plaats, verwijder de wandplaat van de muur. Zorg ervoor om op te merken hoe draden in de oude thermostaat zijn aangesloten.

Stap 2 – Verwijder oude thermostaat

Voordat u de draden van de thermostaat, zien hoe zij op het oude apparaat worden aangesloten en ze vergelijken met de nieuwe. Koppel elke draad één tegelijk, en zorg ervoor dat ze niet over de muur en of elkaar raken.

Stap 3 – Disconnect Wires

Verwijder de thermostaat uit de verpakking materiaal. Trek het lichaam van de basis, maar niet te veel kracht te gebruiken, omdat dit gemakkelijk de thermostaat kunnen bederven. Gebruik een schroevendraaier om de draden aan te sluiten op de terminals schroeven. Zorg ervoor dat de verbinding is precies zoals het was in de oude verbinding of het apparaat mogelijk niet goed functioneren.

Stap 4 – Installeer nieuwe thermostaat

Plaats de onderkant van de thermostaat op het montagevlak van de verwarmingsinstallatie. Indien het oppervlak niet een goede zet, vindt een andere locatie dan de thermostaat monteren.

Stap 5 – Secure Thermostaat

Schets de onderkant van het apparaat op de nieuwe ondergrond. Gebruik krijt om montagegaten markeren en open ze met een boor.

Gebruik bevestigingsschroeven aan de basis te bevestigen aan de muur, waardoor ervoor dat het vlak en waterpas op het oppervlak. Draai het apparaat op zijn plaats met een schroevendraaier. Secure overtollige draad in de muur, en zorg ervoor dat ze veilig zijn. Het is raadzaam om een ​​isolatiemateriaal monteerbaar onder de thermostaat te voorkomen tocht interfereren met de werking ervan.