hoe je een carter pomp te testen

Een dompelpomp werkt geweldig in een natte gebieden, zoals het gewoonlijk wordt gebruikt om water uit de laagste niveaus van een woning te verwijderen en de pomp het buiten het huis. Echter, als je een stortvloed van water te ervaren als gevolg van lekken of extreme weersomstandigheden en hebben een carter pomp geïnstalleerd in het huis, is het noodzakelijk om de carter pomp te testen. Dit kan door de onderstaande stappen.

Zoek de uitgang van de buis. Dit staat bekend als uitlaatpijp en is gevonden buiten het huis. Dit is het einde, waaruit het water wordt weggegooid. Inspecteer de uitlaatpijp grondig en zorg ervoor dat geen vuil of ijs klompen. De afvoerbuis moet schoon en helder blijven te allen tijde. Verwijder verstoppingen indien nodig.

Stap nummer 1: Het testen van de Pijp Exit

Zorg ervoor dat de dompelpomp einde in het interieur van het huis goed in het stopcontact zit. Verwijder de bedekking of het deksel en inspecteer de binnenkant van de pijp voor eventuele verstoppingen of puin. Verwijder verstoppingen, indien aanwezig.

Stap Nummer 3: Testen van Binnenlandse Zaken dompelpomp

Wissen blokkades die mogelijk in de pijp liggen door ten minste 5-7 liter water gieten in het stroomgebied van de dompelpomp. Giet het water langzaam totdat de pomp wordt ingeschakeld en begint te pompen uit het water. Wees voorzichtig bij het gieten van het water en slechts giet wat het bassin zou houden.

Stap Nummer 4: Testen voor Andere Blokkades

Zoals aangegeven in de resultaten, afspraken maken voor reparaties als die er zijn. Test de dompelpomp om de paar maanden en onderdelen te vervangen indien nodig.

Stap Nummer 5: Reparaties