hoe je een deur hefboom met een deurknop te vervangen

Een deur hefboom iets die onopgemerkt kan gaan, maar moet men het feit dat het een van de meest fundamentele componenten die een deur omvat waarderen. Er zijn verschillende soorten deur hendels en deurknoppen in verschillende vormen, stijlen, maten en kleuren. Dit is afhankelijk van het type kamer de deur leidt. Deurknoppen de neiging om meer traditionele stijl dan de deur hendels te zijn. Wil men van de ene naar de andere het is een taak die kan worden gedaan als een doe het zelf werk, dus het is een goede zaak om een ​​fundamenteel inzicht over hoe om te gaan over het systeem kan krijgen.

Beslissen wat voor soort deurknop die u wilt installeren. Vervolgens bezoek winkels die deze accessoires leveren aan een idee van wat stijlen, vormen en kleuren zijn beschikbaar te krijgen, samen met de prijsklasse. Selecteer een slijtvaste deurknop die zowel decoratief en duurzaam kan zijn.

Stap 1 – Koop de deurknop

Op dit moment kun je beginnen met het werken aan het verwijderen van de deur hendel van uw deur. Met behulp van een schroevendraaier, zal je nodig hebt om te werken aan de binnenkant van de deur om de schroeven waarmee het te repareren om het te verwijderen. Als alle schroeven zijn verwijderd, moet u gemakkelijk trek hem uit.

Stap 2 – Verwijder de deur Lever

De volgende stap is om de vergrendeling eerder geïnstalleerde met de deur hendel alsmede ander armaturen verwijderen.

Stap 3 – Verwijder de klink

Nu moet je naar de nieuw aangekochte deurknop installeren. Begin met het plaatsen in het gat dat je oude deur hendel gehouden en dan hoef je alleen maar de onderliggende basis voor de deurknop vast te stellen. Dit zou kleine gaten waar de schroeven vervolgens in zullen worden opgelost.

Stap 4 – Start Het installeren van de deurknop

Dan moet je het andere deel van de deurknop af te stemmen, aan de andere kant van de deur, zodat de schroeven die u plaatst zal gaan door de corresponderende gaten.

Stap 5 – Aanpassing van het andere deel

Op dit punt moet je de schroeven in te voegen en draai ze goed met een schroevendraaier, zodat de deurknop stevig op de deur worden aangebracht. Het is belangrijk om het goed te repareren, zodat het niet zal beginnen te bewegen op de geringste aanraking of draai wanneer men het gebruikt voor het openen of sluiten van de deur. Echter, niet te strak de schroeven omdat ze te veel spanning en rust kan hebben, terwijl het ook mogelijk schade aan de deur zelf veroorzaakt.

Stap 6 – Plaats de schroeven en draai ze

Stap 7 – Zet de Grendel

Zodra uw deur knop is beveiligd, moet u nu de klink die wordt geleverd als een accessoire voor de deurknop vast te stellen. Zorg ervoor dat je het goed te installeren op het gebied in het kozijn.

Op dit punt ben je klaar. Je hoeft alleen maar te controleren of de deurknop draait naar behoren en dat wanneer je de deur dicht het werkt zoals het hoort met betrekking tot het vergrendelingsmechanisme.

Dit is een vrij gemakkelijk en eenvoudig werk en op deze manier kunt u al uw deuren te werken met verschillende knoppen, als je wilt.

Stap 8 – Test