hoe je een hout / olie-oven te vervangen

Een houten / olie-oven wordt gebruikt voor een gebied, typisch een huis te verwarmen, in de winter. Deze soorten ovens zijn gemaakt van metaal en een verbrandingskamer die de warmte produceert. Als gevolg van de gezondheid en brandveiligheid kwesties, moet de oven vervangende werkgelegenheid uitgevoerd door gecertificeerde professionals die de kunst behoorlijk onder de knie te worden uitgevoerd. Hout en olie ovens, hoewel minutieus verschillend kan worden vervangen op dezelfde wijze. Volg hieronder het artikel voor meer informatie.

Het installeren van een oven is geen gemakkelijke taak en vereist extreme aandacht om een ​​brand te voorkomen. Zorg ervoor dat de oven is uitgeschakeld voordat u het in elk opzicht. Draag een paar werkhandschoenen en gezicht masker tijdens het verwijderen van een oude oven om u te beschermen tegen stof en roet die zich opstapelt in de kachelpijp en oven stopcontact. Zorg er ook voor dat de brandstof compartiment leeg is en er geen olie of hout binnen. Nadat deze voorzorgsmaatregelen zijn genoteerd, bewegen op de volgende stap.

Stap 1 – Neem de nodige voorzorgsmaatregelen

Gebruik een schroevendraaier of moersleutel, afhankelijk van de wijze van verbinding, met de schroeven of gewrichten die lid worden van de oven uitlaat naar de kachelpijp te verwijderen. Nadat dit is gedaan, gebruik dan een schoonmaak doek om roet en vuil te verwijderen van de buis. Zorg ervoor dat u de pijp niet ruwweg verhandelen als het kan worden gegoten in een oneigenlijke vorm gemakkelijk en dat je draagt ​​handschoenen om bescherming te bieden tegen de scherpe metalen randen zorgen. Nadat de buis is gehaald, bewegen op de volgende stap.

Stap 2 – loskoppelen van de Stove Pipe

Ovens zijn ofwel met bouten aan de haard of vastgeschroefd op zijn plaats. Gebruik een boor of een batterij aangedreven schroevendraaier om deze te verwijderen, zodat u de oven kunt verwijderen. Oefen uiterste voorzichtigheid in dit verband; altijd bellen in extra werknemers om u te helpen, zoals een oven is erg zwaar voor één persoon te behandelen. Nadat de oven is uit je huis verwijderd is, is het tijd om een ​​nieuwe te krijgen.

Stap 3 – Het verwijderen van de Furnace

Het type of formaat oven die u nodig afhankelijk van de grootte van de ruimte die moet worden verwarmd. Sommige ovens worden geleverd met ketels die warmte leveren aan alle kamers en nodig hebt in een centrale locatie te worden geïnstalleerd meestal in de kelder terwijl anderen punt verwarming. Dit artikel leidt u door de installatie van een point-verwarming oven. Praat met een lokale dealer voor meer hulp van het type oven die u nodig heeft. Nadat de transactie is uitgevoerd zet op het installeren van de nieuwe oven.

Stap 4 – De aanschaf van een nieuwe oven

Een nieuwe oven kan worden geïnstalleerd na grootste bovenstaande stappen gegeven in omgekeerde volgorde. Het wordt aanbevolen dat u de plaats van de brandwerende platen op de muren en de vloer om een ​​maximale brandveiligheid te waarborgen. Vraag een plaatselijke dealer om u te helpen dit te doen. Sluit de uitlaat aan de kachelpijp, voeg wat brandstof en je bent goed om je weer thuis te verwarmen.

Stap 5 – Het installeren van een nieuwe oven