hoe je een motorfiets koppelingshendel vervangen

Een motorfiets koppelingshendel zal breken of vervangen moeten worden op een bepaald punt. Ze kunnen gemakkelijk worden beschadigd door crashes of de motorfiets vallen op zijn kant, wat betekent dat het zal waarschijnlijk moeten meer worden veranderd dan eens als het vaak wordt gebruikt. Dus laten we leren wat er nodig is en hoe u uw motorfiets koppelingshendel te vervangen in een paar minuten.

U kunt een hefboom bestellen bij de fabricage van de motorfiets of een kopen bij de winkel die het merk of het exacte model van uw motorfiets verkoopt. Dit is een belangrijke stap, anders kon je het verkeerde type van de koppeling te kopen en het zal niet werken. Dit is een onverzorgd, dus vraag voor het kopen van een winkel. Hoewel uw beste weddenschap zou zijn om direct online of via de telefoon te kopen via de productie.

Stap 1: Koop New Lever

Wrikken de rubber stuur, koppelingshendel cover, en trek langzaam de draad / kabel die is aangesloten op het uit de weg voordat u begint met de oude hendel te verwijderen.

Stap 2: Remover koppelingshendel Cover

Start om de aanscherping bout dat de koppelingskabel op zijn plaats houdt, met uw vingers los te maken. Blijven doen totdat het wordt heel los.

Stap 3: Draai Cable

Zodra ze hebben genoeg losgedraaid, kunt u de sleutel te gebruiken om de bout en moer dat de oude hendel op zijn plaats houdt, samen met de kabel te verwijderen. Nadat je ze hebt verwijderd, zet ze zowel op de zijkant.

Stap 4: Verwijder Nut & Bolt

Trek de oude hendel en langzaam trek de kabel van de stekker in het oude hefboom. Niet rukken de kabel, omdat dit zou kunnen beschadigen. Zodra u het hebt losgekoppeld, zet de oude hendel opzij.

Stap 5: Koppel Oud koppelingshendel

Sluit de kabel aan op de poort van de nieuwe hendel en zorg ervoor dat deze is aangesloten. Dan schuift u de hendel op de bevestigingsbeugel.

Stap 6: Bevestig New koppelingshendel

Stap 7: Haal The Mount Nut & Bolt

Vervang de montage bout en moer, en dan beginnen ze allemaal de weg weer vast met behulp van de sleutel. Houd ze aandraaien totdat je niet meer hen niet strakker kan maken, of laat het een beetje te verliezen als u verkiest.

Draai vervolgens de koppelingskabel bout opnieuw. U kunt uw handen te gebruiken om dit te doen, of een goede sized sleutel voor dit. Nogmaals, blijf aanhalen totdat het niet meer kan worden aangedraaid of totdat u de gewenste dichtheid te bereiken. U kunt trek voorzichtig aan de koppeling om te controleren wanneer het gewenste niveau van dichtheid is bereikt.

Nadat u de koppelingshendel hebt geïnstalleerd, kunt u terug over het en de handgrepen trek de lederen cover.

Deze 9 stappen kunnen worden gedaan in het kader van een uur en niet veel gereedschap nodig. Het is zeer eenvoudig en ongecompliceerd proces.

Stap 8: Draai koppelingskabel Bolt

Stap 9: Vervang de Cover

Conclusie