hoe je een stapelbed te scheiden in twee bedden

Stapelbedden zijn een steeds populairder keuze in huizen die willen om ruimte te besparen. Aangezien zij in wezen het concept van één bed gestapeld op elkaar, ze laten twee mensen slapen in dezelfde kamer, doelmatig in woningen met meerdere kinderen. Maar wat gebeurt er als je wilt of nodig hebt deze bedden gescheiden? Van eenvoudige metalen structuren, hebben stapelbedden geëvolueerd naar gordijnen, dressoirs, glijden slots en bijlagen bevatten. Niet alle modellen worden gescheiden, maar de volgende stappen moeten helpen die dat wel doen.

Voordat u begint, sleept u het bed naar een werkbare omgeving. Verwijder het beddengoed helemaal naar beneden om de matrassen. Als uw stapelbed is uitgerust met insluitsels zoals laden en gordijnen, neem deze ook uit.

Stap 1 – Clear Out

Lamellen houten latten die rusten op het uitsteeksel van elke zijrail, evenwijdig aan het hoofdeinde. Ze zijn matrassen, en hoewel er geen standaardfiguur aan hoeveel ze moeten hun aantal algemeen afhankelijk van de lengte van het bed. De lamellen worden gebouwd naast elkaar en op zijn beurt ingebouwd in een frame. U hoeft alleen maar om deze uit beide bedden te tillen en leg ze opzij.

Stap 2 – Verwijder de Slats

Draai nu aan de zijkant rails. Deze worden meestal via een been en rail joint-die vergelijkbaar zijn met een been joint-vaak ondersteund door twee deuvelverbindingen door elk lijkt verbonden met het hoofdeinde en voeteneinde. Gebruik de tang om de pluggen te verwijderen door grijpen het hoofd einde, zoals je de hamer te gebruiken om te profiteren van de vooruitstekende binnenkant einde, het trekken van de pluggen als u dat doet.

Stap 3 – Demonteer het stapelbed

Zodra de pluggen zijn, zal een eenvoudige slingerbeweging van het hoofdeinde boven het been en het spoor gezamenlijk de kant rail vrij te geven. Verwijder al deze en stapelen ze opzij. Om het hoofdeinde te verwijderen, gebruikt u de beitel om weg te dwingen een been van het hoofdeinde van het extender. Herhaal dit proces voor de treeplank.

Stap 4 – Zet de Beds

Dit is gewoon een omkering van stap nummer 3. Begin met het hoofdeinde en treeplanken en voeg ze toe aan hun extenders met behulp van de sleutel om tegemoet te komen voor de bevestiging. Als uw stapelbed bij elkaar wordt gehouden door haakjes dan de schroevendraaier gebruiken om deze los te draaien dan als je eenmaal klaar bent samen pacing alle onderdelen, re-schroef deze beugels terug naar hun toegewezen plekken.

NOTITIE

Als pluggen bij elkaar te houden de bedden, alles wat je hoeft te doen is lenen een paar handen om u te helpen het bovenste bed te tillen en te ontgrendelen het van de onderste. Sommige soorten kooi worden bijeengehouden door metalen staven op de 4 posten van het onderbed en 4 poten van het bovenste bed. Deze kunnen ook worden gescheiden door een simpele opwaartse lift.