hoe je een storm deur vegen vervangen

Een stormdeur sweep een paneel aan de onderkant van de deur die wordt gebruikt om de luchtstroom binnenvalt ontsnappen of het gebouw, en ongewenste insecten en ongedierte te weren. Dit toestel is vrij standaard op alle soorten deuren, en de deuren dikte zal bepalen welke grootte van de vervangende u gaat nodig hebben. De onderkant van de meeste moderne deuren slots ingebouwd in hen, zodat de oude sweep gewoon uit kan worden getrokken en de nieuwe gleed uit over in de plaats. Sommige wijzigingen kunnen moeten worden gedaan voor oudere deuren, zoals het hebben van de deur uit de scharnieren te nemen, en het verwijderen van de oude sweep met een hamer of een koevoet, voordat spijkeren een nieuwe plaats. We staan ​​in detail te treden over hoe om een ​​deur te vegen veranderen op een moderne sleuven deur dat klaar is voor het onderhoud sweep tegen slijtage en tarra.

Het eerste wat je moet doen is de deur open om de rand te onthullen, hier aan de zijkant op de basis van de deur, moet u een plastic of rubber kapje aan de basis te zien, dit is uw storm deur vegen. Start het verwijderen door het plaatsen van je rechterhand op de deur bij de deur klink of slot en reikend tot het einde van de deur vegen met je linkerhand. Pak de onderkant van de deur vegen, en trek naar u toe, en de plastic of rubber bekleding begint vrij om te komen van de deur, naar buiten schuiven van de deuren basis. Op deze hoek, zal het makkelijker zijn om het werk dat nodig is doen, zonder dat de deur uit de scharnieren te verwijderen.

Stap 1 – Open de deur naar 45 Degrees

De volgende sectie om uw storm deur vegen is de werkelijke zender die haken aan de deur, dat de rubberen verbindt. Neem de tang en pak de buitenrand van de sweep zachtjes door de tip en trek het uit ook. Zodra je dit hebt, zal je de sleuven uitsparingen aan de onderkant van de deur dat de oude sweep gehouden op zijn plaats opmerken, wordt u met behulp van deze op de nieuwe monteren.

Stap 2 – Verwijder de Actual Sweep Channel

Kijk naar je nieuwe storm deur vegen, en je zal twee lippen of randen te zien op de uiteinden van het, dat de lengte of het materiaal uit te voeren. U wilt deze op een lijn met de sleuven op de onderkant van uw deur en beginnen om het nieuwe gedeelte op te duwen. voer langzaam de sweep op de deur totdat je het niet kan schuiven op mijn hand nog langer. Neem dan een rubberen hamer en zachtjes klop op de deur van de rest van de weg totdat deze lijnen flush op de randen. Wees niet ongerust dat u slechts 1 stuk naar uw nieuwe sweep en verwijderd 2 van het origineel, dit is omdat fabrikanten veranderingen in het materiaal om meer kostenefficiënte vervangers voor deuren en ramen.

Stap 3 – Installeer de nieuwe Sweep