hoe je kick platen van een auto te vervangen

kick platen van uw auto zijn bevestigd aan het onderste gedeelte van uw auto de deur om uw auto te beschermen tegen krassen en stoten. Na verloop van tijd de platen kan krijgen gehavend, te eisen dat je ze vervangen te blijven beschermen van uw auto de deur. Dit project is gemakkelijk om door het volgen van een paar stappen uit te voeren.

De auto kick platen worden geïnstalleerd om de autodeuren door middel van schroef en met behulp van een schroevendraaier dus het eerste wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat u de schroef waarmee de platen stevig vasthoudt aan de deur te verwijderen. Zodra de onbeschermde deel van de auto deur wordt blootgesteld, veeg het hele gebied met een schone doek om het stof en vuil dat hebben gehandeld op grond van de auto deur na verloop van tijd te verwijderen.

Stap 1 – Verwijder de Kick platen uit de auto deur

De auto kick platen komen meestal in standaard maten dus zorg ervoor dat de vervanging kicks die u wilt gebruiken dezelfde grootte hebben als de oude. Meet het midden van de auto deur en markeer de gebieden op de vervanging kick platen met behulp van krijt de gaten waar de schroef wordt geplaatst in later, zal dit zorgen voor een perfecte pasvorm.

Stap 2 – Markeer de omgeving van de deur

Boor gaten in de nieuwe auto kick platen precies met de locatie te vinden op de oude trap platen die eerder werden verwijderd. Zorg ervoor dat u het nieuwe gat te boren op het krijt merken die u eerder hebt gemaakt over de vervanging kick plaat. Dit vergemakkelijkt de installatie van de nieuwe auto schopplaten de autodeur vergemakkelijken. Je hoeft geen nieuwe gaten boren om de platen te installeren als de bestaande gaten zijn al voldoende om de nieuwe kick platen op uw auto de deur te installeren.

Stap 3 – boorgaten op de Kick Plates

Voor u gemakkelijk de auto kick platen ingesteld op de auto deur, dan kunt u breng kleefband om tijdelijk te stellen de kick platen om de auto deur. Zo kunt u zelfs werken zonder een assistent. Installeer de auto kick platen om de auto deur door het rijden schroeven op verschillende delen van de platen. Draai de schroeven met een schroevendraaier. Controleer de dichtheid van de kick borden en zodra de nieuwe kick platen zijn geïnstalleerd, kunt u nu verwijderen van de tape die de platen tijdelijk gehouden om de auto deur.

Stap 4 – Zet de auto Kick platen aan de Deur van de auto