hoe om te stoppen lekken transmissie vloeistof

Transmissie vloeistof wordt gebruikt in auto’s voor versnelling smering, klepbediening, koppel conversie en rem wrijving. Moet worden gecontroleerd bij elke 25.000 mijl zodat er geen vuil in het. In het geval van manuele auto’s, auto-eigenaren moeten regelmatig controleren of transmissie vloeistof besmetting. Dit komt door de slijtage van metalen onderdelen zoals tandwielen, lagers vanwege hun constant gebruik. Soms is de metaaldeeltjes uiteindelijk in de vloeistof en kan het vermogen om de delen te smeren be├»nvloeden. Bij automatische auto, de transmissie vloeistof is gevoelig voor afbraak door blootstelling aan de warmte die wordt gegenereerd tijdens de transmissie. Hij verliest dan de mogelijkheid om te smeren en verzamelt verontreinigingen.

Een lek kan worden opgemerkt wanneer een plas vloeistof verzamelt op de plaats van het parkeren. Als de vloeistof van een bruine of rode kleur, betekent dit dat er lekkage uit de transmissie- vloeistof. Indien de kleur groen is, dan is het waarschijnlijk een koelvloeistof lek. Als het dun of duidelijk is, dan benzine kunnen de boosdoener zijn.

Stap 1 – Controleer Transmission Fluid

Stap 2 – Bepaal hoeveelheid lekkage

Stap 3 – Preventieve maatregelen