hoe Redwood specificeren

natuurlijke schoonheid en prestaties Redwood’s maken het ideaal voor een breed scala van architectonische projecten. Er is een ideale rang, graan, kruiden en patroon voor elk project. De informatie op deze pagina bespreekt Redwood woningen en de beschrijvende details die een volledige specificatie omvatten.

Schoonheid

Natuurlijke schoonheid is een integraal onderdeel van elk stuk van redwood hout. Redwood schoonheid wordt gekenmerkt door rijke kaneelkleurige kernhout, crèmekleurige spinthout, onderscheidende graan en prestaties die houdt projecten ziet er goed uit voor jaren. Redwood biedt een breed scala aan optredens te geven bestekschrijvers verschillende keuzes in kleur, visuele textuur en schaal.

Stabiliteit

Natuurlijke stabiliteit is de sleutel tot duurzame prestaties Redwood’s. Redwod presteert andere houtsoorten, omdat het minder krimpt. Dit betekent Redwood is minder waarschijnlijk te vervormen, beker, controleren en popnagels. Stabiliteit en weinig of geen spoed inhoud ook helpen Redwood hold eindigt beter. stabiliteit Redwood is een garantie voor langdurige schoonheid. De topkwaliteit architectonische kwaliteiten van Redwood kan besteld worden “Certified ovengedroogd”, wat betekent dat ze weinig of geen extra krimp vertonen in gebruik.

Duurzaamheid

Redwood kernhout biedt weerstand tegen zowel verval tegen schimmel en schade door insecten aanval. De kaneel gekleurde kernhout heeft verval weerstand gedurende het hout, niet alleen op het oppervlak.

compleet prestaties

Geen enkel ander hout zorgt voor de volledige uitvoering van Redwood. Schoonheid, stabiliteit, duurzaamheid, het behoud afwerking, en de werkbaarheid te garanderen dat Redwood projecten die er beter uitzien dan anderen als ze nieuw zijn en nadat ze zijn verouderd.

Redwood Grades

Redwood kwaliteiten zijn vastgesteld door de Redwood Inspection Service (RIS). Voor meer gedetailleerde beschrijvingen, contact opnemen met de California Redwood Association of Redwood Inspection Service.

Architectural Grades

Wissen Heart

Wissen Hart is de beste kwaliteit van Redwood. Het is alle kernhout en de gesorteerde gezicht van elk stuk is vrij van knopen.

Duidelijk

Duidelijk is vergelijkbaar met Al Hart wissen behalve dat daaronder spinthout in verschillende hoeveelheden. Sommige forums kunnen één of twee kleine, strakke knopen op de gesorteerde gezicht te hebben.

B Heart

B Heart is een voordelige all-kernhout klas met daarin een beperkt aantal kleine strakke knopen en andere kenmerken niet in Clear of wissen Heart toegestaan. Het wordt beoordeeld aan de ene en één rand.

B Grade

Grade B is gelijk aan B Heart behalve dat het toelaat spint en kernhout.

Graan

Hout wordt onder verticale vezelstructuur de jaarringen een hoek van 45 graden of meer met het oppervlak. Als de hoek kleiner is dan 45 graden, het hout vlak graan. Vertical grain hout is niet gevoelig voor graan verhogen. Wissen Hart en duidelijk kunnen worden besteld vlak of verticale graan. Andere soorten worden verkocht gemengd graan.

kruiderij

Architectural kwaliteiten zijn verkrijgbaar in “Certified ovengedroogd” voor topprestaties en minimale krimp. Redwood kunstmatig gedroogd om geaccepteerd RIS normen zullen de woorden “Certified Kiln gedroogde” of “CKD” op de GradeMark van elk stuk.

patronen

Standard Redwood patronen zijn: tong & groef, schuine rand, rabbeted schuine, shiplap, channel shiplap en V shiplap. Bestuur en batten patronen worden gelegd met behulp van standaard afmeting hout.

patroon Numbers

Elk patroon heeft een patroon nummer. Om de levering van het juiste product te waarborgen, moet het patroon nummer worden opgenomen in het bestek en op hout orders.

textures

Opgedoken hout heeft een glad-geschaafd gezicht, met nadruk op graan en de kleur van het hout. Bezaagd hout heeft een herzaagd gezicht het verstrekken van een ruwe geweven uiterlijk. Bezaagd Redwood heeft een meer gelijkmatige uitstraling en kleur en heeft afwerkingen langer dan gladde oppervlakken.

opgeven Redwood

Om de levering van het juiste product te waarborgen, moet de specificatie zijn: gebruik, rang, graan, kruiden, patroon beschrijving, patroon nummer, en textuur.

Bijvoorbeeld

Redwood hout voor buitenbeplating stelt de RIS rang-merkteken, wissen Hart rang, verticale graan, Certified kunstmatig gedroogd, 1×6 Tongue & Groove, patroon # 208R, met een zaag textuur gezicht blootgesteld.