hoe rig uw golfkar motor meer vermogen

Wijzigen van uw golfkar motor meer horsepower kunnen variëren van eenvoudige tot complexe projecten, afhankelijk van het gewenste resultaat. Er zijn een aantal wijzigingen die de gemiddelde persoon zelf kunnen doen, en degenen die meer mechanisch geneigd kunnen op zichzelf te zorgen. Hier zullen we praten over het wijzigen van een gas aangedreven golfkarretje, zoals gas aangedreven motoren zijn veel meer compatibel met de upgrading. Een elektrisch aangedreven golfkar is ontworpen rond de spanning door de elektromotor. Meestal is een volledige vervanging van de motor de primaire en meest effectieve manier om de kracht te wijzigen, maar dat de vervanging van vele andere componenten op de wagen vereist. Vanwege de inherente werking van de gas aangedreven kar, zijn er meer mogelijkheden die de kracht van de motor kan beïnvloeden.

Een goede tune up zullen de prestaties van een oudere gas aangedreven motor te verhogen. Tune up kits kunnen worden gekocht die in het bijzonder zijn voor golfkarretjes en specifieke afmetingen van de motoren. Deze kits bevatten meestal een luchtfilter, oliefilters en bougies. Verander de luchtfilter, oliefilter, bougie en olie als uw eerste stap. Dit zal een serie van de hand gereedschap nodig, dus hebben ze allemaal handig. Zorg ervoor dat bij het vervangen van het oliefilter niet te strippen draden of over-draai de filter. Zorg ervoor dat u het oliereservoir stekker te vervangen. De bougie kan het nodig zijn om goed te worden gaapte, dus kijk op de instructies die bij de plug of eigenaars handleiding voor de juiste gapend.

Stap 1 – Tune up

Het installeren van een nieuwe, prestatiegerichte, kunnen uitlaatgassen sterk verbeteren van de algehele prestaties van uw golfkar. De uitlaat die de kar oorspronkelijk is uitgerust met is meestal zeer beperkt als gevolg van geluidsoverlast en milieu. Door het vervangen van de uitlaat van de fabrikant met een prestatie gerichte uitlaat, dit geeft de motor verbeterde luchtstroom, waardoor enorm het beschikbare vermogen.

Stap 2 – Uitlaat

Motor weer op te bouwen kits kunnen worden gekocht om de bestaande motor te reviseren. Dit is een goede optie voor oudere motoren en / of degenen die veel mijlen op hen hebben. Het weer op te bouwen kits worden geleverd met alle componenten die nodig zijn voor de baan, maar een goed begrip van de mechanica is nodig om het te doen. Dit soort of project valt buiten het bestek voor de meeste doe-het-zelf mensen.

Stap 3 – Engine Rebuild

Over het algemeen de vervanging van motoren kan de enige manier om het gewenste resultaat te bereiken. Golfkar motoren komen in een verscheidenheid van maten en past, dus doe je onderzoek naar wat geschikt is voor uw specifieke golfkar is. De meeste moderne motoren zullen uitvoeren om 11:50 pk. Uiteindelijk kan de motor worden vervangen door de motor van een sneeuwscooter of ATV motor, die het meeste vermogen oplevert, tot honderd horsepower. Ook dit is een project dat alleen door mensen met een uitgebreide kennis van de mechanica, in het bijzonder met kleine motoren worden ondernomen.

Stap 4 – Motor Vervanging