hoe schommelbank kussens naaien

Een schommelbank kan een aangename plek waar u kunt ontspannen en een middag door te brengen, maar zonder schommelbank kussens, kan deze buiten zitplaatsen snel uitgegroeid tot erg ongemakkelijk. Zonder kussens, wordt u zitten op een hard oppervlak, en uw rug zal ook rusten op een harde ondergrond. Schommelbank kussens kan veel geld kosten, en er zijn geen garanties dat u dat uw smaak te vinden. In plaats daarvan kunt u hieronder volgt u de eenvoudige stappen om swing kussens maken vrij gemakkelijk met zeer weinig materialen.

Stap 1 – Patroon

Naaien schommelbank kussens die uw bank swing past, moet u een aantal nauwkeurige metingen te nemen. Om deze metingen correct te krijgen, zal je nodig hebt om een ​​patroon te maken. Meet de lengte van de bank swing en de breedte. Om elke meting een extra 2 duim langs de zijden van een naad en een extra 3 inch overeenkomt met het dikte van het kussen. Transfer deze metingen aan de bruin papier, en knip het uit.

Stap 2 – Snijd de Stof

Aankoop stof die tweemaal de grootte van de metingen. Vouw de stof in de helft, plaatst het patroon op de bovenkant en speld op zijn plaats. Snijd de stof om de grootte van het patroon. Vouw de stof uit en vouw iedere kant door 2 inches. Pin op zijn plaats en naai samen om een ​​naad te maken.

Stap 3 – Maak de Bench Swing Kussens

Plaats de schuimvulling bovenop de stof en lijn het met de vouw en centreer deze op de stof. Snijd de schuimvulling als nodig is om te maken binnen de perimeter van de stof past comfortabel. Trek aan de ene kant van de stof over de schuimvulling en glad it out. Zorg ervoor dat de stof wordt strak getrokken voordat u een van de naad te naaien.

Vouw één zijde eerst van achter naar voren en vouw bovenkant naar beneden en de onderkant naar boven en speld vast. Herhaal dit met de resterende kant. Verwijder het schuimkussen en naai de zijkanten samen en verwijder de pinnen. U kunt een naaimachine te gebruiken hoewel het naaien met de hand kan het gemakkelijker zijn. Zodra beide kanten zijn genaaid kunt u plaats dan de schuimvulling terug in de stof.

Sluit de voorklep als u de zijkanten deed, en steek pinnen aan de zijkant dicht te houden. Gebruik naald en draad om te naaien de opening gesloten. Deze bank swing kussen is nu voltooid en hoeft u alleen maar om het te plaatsen op de bank schommel met de ongenaaide lange zijde naar voren gericht. Als u een back-kussen voor uw schommelbank dan kunt u dit doen door een verdubbeling van de materialen hierboven vermelde en na alle stappen.