hoe u uw tuin riolering naar behoren te screenen

Drainage is een cruciaal aspect van het modelleren, het beschermen stichting van uw huis door te zorgen voor een goede afvoer van het regenwater. In de meeste gevallen, riolering in uw landschapsarchitectuur omvatten geperforeerde buizen in grind underground. Het water bereikt de afvoer door middel van een putdeksel – een schuimspaan uit de plaat in de grond – en de sleuven kunnen verstopt raken met gazon weigeren, gras en bodem. Indien zich water kan verzamelen, kan het een broedplaats voor muggen worden.

De eenvoudigste oplossing is om de schermen in het langwerpige putdeksels te installeren. Flexibele vinyl raam-scherm materiaal is goedkoop en gemakkelijk te vinden in bouwmarkten en tuincentra. U kunt ook overwegen gebruik te maken “Mosquito Dunks” tijdens dit proces als u zich zorgen over de fokkerij in uw verstopte riolering zijn. Dunks zijn verkrijgbaar bij de meeste tuincentra en bouwmarkten, evenals.

Stap 1 – Zoek, Telling en meten Drains

De omvang en de helling van uw gazon zal het aantal drains je nodig hebt om te lokaliseren en het scherm te dicteren. Vind ze allemaal, en meet aan de totale oppervlakte die je nodig hebt om dekking te berekenen.

Stap 2 – Aankoop Screen

Koop uw scherm op basis van de totale oppervlakte berekend in uw metingen. Omdat je nodig hebt om uw screening materiaal buiten de randen van het riool uit te breiden, met het dubbele van de totale oppervlakte zal u toestaan ​​dat genoeg ruimte voor fouten.

Stap 3 – Cut Screen

Snijd het scherm in secties enkele centimeters groter dan de putdeksel meting, zowel in de breedte en de lengte. Uw delen kunnen vierkant, rechthoekig of rond zijn, afhankelijk van de vorm van uw afvoerbuis dekken. Zolang extra materiaal is er om uit te breiden buiten de rand, het hoeft niet perfect te zijn.

Stap 4 – Open en Clean Drains

Gebruik uw band ijzer of schroevendraaier te wrikken de putdeksels uit en schoon uit alle gras, grond en ander vuil uit de afvoer. Als u een probleem met muggen fokkerij in stilstaand water hebben gehad, is dit een goede gelegenheid om “Mosquito Dunks” in plaats, die geen larven fokkerij in uw riool zal doden. Volg de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5 – Set Screens

Leg de gesneden delen van het scherm over de afvoerpijp, en vervang de putdeksel. Zorg ervoor dat er teveel scherm die verder reikt dan het deksel om ervoor te zorgen dat het scherm op zijn plaats blijft behoren. Het scherm moet strak over de pijp, en zal stevig op zijn plaats blijven.

Stap 6 – Voer Regelmatig onderhoud

Terwijl de schermen wordt voorkomen dat de bodem, gras en puin van het reizen in uw afvoerbuizen, zullen deze materialen nog steeds waarschijnlijk ophopen op de putdeksels en schermen zichzelf. Voor een optimale efficiency, reinigen deze regelmatig. Gewoon verwijderen van de putdeksels op dezelfde manier en maak de schermen grondig. Vervang alle schermen die kunnen worden geript in de tijd.

Preventie is veel makkelijker dan repareren als het gaat om het screenen van uw gazon riolering.