hoe zand krassen op je hardhouten dek tegels

Krassen op uw hardhouten dek tegels mag niet leiden tot je angst. Met de juiste gereedschappen en materialen, kunt u de tegels terug naar hun originele look glad.

Duidelijk uw dek van een meubel en andere materialen. Gebruik de bezem om weg te vegen vuil van het dek en stofzuigen het dan.

Stap 1 – Maak de Deck

Draag uw beschermende kleding, nemen de trommel schuurmachine en passen bij uw schuurpapier. Het schuurpapier moet liggen 20-36 grit. Schakel de elektrische schuurmachine. Begin aan het ene uiteinde van uw dek na de hardhouten graan. Bij het bereiken van het einde van de eerste rij en bewegen langs het graan, schakel de schuurmachine uit, rol het terug naar waar je begon, en beginnen met het schuren van de volgende rij langs de korrel.

Stap 2 – Start Schuren

Na het schuren het gehele dek met behulp van natuurlijk schuurpapier, gebruik dan de bezem te vegen over het dek. Monteer een medium cursus 50 schuurpapier en herhaal de vorige stap. Tot slot, voor uw fijne schuren, gebruik dan een 100 schuurpapier over het gehele dek na de houtnerf. VacuĆ¼m het dek weer. Het is nu zo goed als nieuw en klaar voor de afwerking.

Stap 3 – Strijk de Deck