hoe je een barbecue smoker verzegelen

De barbecue roker is een apparaat ontworpen om snel zalm en andere vleeswaren te genezen zonder dat er veel technologie. Terwijl u kunt kopen barbecue rokers, is het mogelijk om je eigen te bouwen.

Zodra u de roker up and running, zijn er een verscheidenheid aan objecten die je kunt koken op de barbecue smoker: vlees en zalm zijn de meest voor de hand liggende, maar ook paprika’s, tomaten en andere groenten. Als u zich in het bijzonder moedig, dan pizza en brood kan ook worden gemaakt op de barbecue roker.

Het aanbrengen van zegels op een barbecue roker

Bij het omzetten van een barbecue in een roker, is het belangrijk om de zeehonden goed te krijgen, het beste om te doen is om een ​​paar stukken staal te kopen, en las dit binnenkant van de deur of het deksel delen van de roker, ongeveer één of twee inches staal moeten perfect voor de afdichting. Buigen of knip de stukken staal aan zodat de openingen in de deur of deksel, zodat zij volledig gesloten kunnen worden, maar de steel vormt een luchtdichte barrière. Evenals in de deuropeningen, is het ook mogelijk om het staal aan de buitenkant van lacunes lassen, hoewel dit meer lelijke zal zien;. Als alternatief voor lassen, dan kunt u kiezen verzegelt de randen van de roker met brandwerende tape, of zelfs gebruik maken van een geschikte mortel te dichten de kloof tussen de roker, de warmtebron en hiaten in de deksels, deuren, enz. Voordat u probeert om alle voedingsmiddelen te roken, te controleren of de deur goed past, en dat er geen duidelijke hiaten.

Het koken van Zalm op de Barbecue stoomboot

Ten eerste, ervoor zorgen dat de zalm grondig wordt gewassen en gedroogd. Leg de zalm in een plastic zak of koken (verkrijgbaar bij de meeste supermarkten), voeg zout en andere kruiden naar smaak toe. Sluit de tas stevig vast en schud de tas stevig vast. Vervolgens nemen om de barbecue, er, moet u ervoor zorgen dat uw roker heeft een solide afdichting die niet lekt – een goede afdichting houdt de lucht weg van het eten wordt gerookt.

koken van groenten

Groenten zoals mais kan ook in de steamer worden gekookt. Het beste is om taaie groenten weken in water voor ongeveer een half uur voor het stomen. Doe vervolgens de groenten in folie, of in een folie dienblad en dek af met folie, doe dit door het snijden van de groenten op maat, en deze te plaatsen op de ene helft van een vierkant stuk folie. kruiden toe te voegen, en dan wikkel de folie rond de groenten – kneed de uiteinden samen om het pakket af te dichten.

Als alternatief kunt u kiezen voor een roker zak – dit zijn in essentie folie ‘pakketjes’, groot genoeg is om zalm te nemen en alle belangrijke groenten, die houtsnippers en andere aroma’s tussen twee lagen folie te hebben; het eten gaat tussen deze en een andere laag van folie, en kan eenvoudig bovenop de BBQ geplaatst, die een effectieve barbecue smoker. De tas is ook recyclebaar.