hoe je een gebroken glijdende kastdeur spoor te vervangen

Een glijdende kastdeur is een populaire vorm van de deur gezien bij veel mensen thuis. Hoewel deze zijn erg handig en maken het mogelijk om je kast breed genoeg om alles in het te zien openen, het circuit dat maakt het werk is gevoelig voor problemen. Soms hebben mensen de deur open te snel en te beheren op het spoor, dat maakt het werken buigen. De deur kan niet worden geopend of gesloten wanneer dit gebeurt en dit maakt het vrijwel waardeloos. Maar het spoor werd verwoest, nadat het gebeurt is er niets wat je kunt doen om het te repareren, en je moet een nieuwe track te repareren kopen. Hier zijn de aanwijzingen om het te doen

Haal je benodigde gereedschappen bij elkaar voor de vaststelling van uw schuifdeuren kast deur spoor. Je moet ook zorgvuldig te meten het oude spoor, zodat u weet welke maat te kopen voor de vervanging. Met het oog op de juiste te krijgen, moet u een meetinstrument (ofwel een liniaal of tape) te gebruiken en te zien hoe breed de deur van de kast is. U bent nu klaar om te gaan kopen een nieuwe track bij de bouwmarkt.

Stap 1 – Voorbereiding

De kast deuren moeten worden genomen voordat u de gebroken spoor kan vervangen. Om dit te doen, neem greep van de randen van de deur en trek hem omhoog. Wanneer u dit doet, moet de onderste wielen die werden steken in het spoor uit te knallen. En dan maar trek het voorzichtig naar voren en het moet uit de track op de bodem komen. Doe hetzelfde met de andere deur en ga dan naar de volgende stap.

Stap 2 – Verwijder de Doors of the Closet

U ontvangt een schroevendraaier nodig om het afsluiten van de schroeven waarmee de gebroken spoor op de grond te houden. Afhankelijk van of de bodem of de bovenrail correct is vervangen, kan al dan niet een ladder nodig. Welke het geval is, verwijder de schroeven en verwijder de kapotte spoor.

Stap 3 – Haal de Broken Track

Plaats de nieuwe schuifdeuren kast deur track in dezelfde groef als de oude was en, indien mogelijk, zorgvuldig line-up van de oude gaten met de nieuwe gaten. Als u dit kunt doen, zal het de dingen veel eenvoudiger te maken. Als je moest een spoor dat langer is dan uw oude er een te kopen, kunt u een zaag gebruiken om het af te snijden en maken het de juiste maat. Als je in staat om line-up van de oude schroefgaten waren, dan gewoon gebruik maken van de schroevendraaier om de nieuwe schroeven aan te brengen op de nieuwe track en draai ze stevig op zijn plaats.

Stap 4 – Het vervangen van het oude spoor met de New One

Line-up van uw kast deuren en zet ze één voor één in de top baan. Dan duw het voorzichtig naar beneden in de tweede track op tot hij springt op zijn plaats. Test de deuren te zien of ze soepel heen en weer bewegen.

Stap 5 – Zet Back the Closet Doors

Controleer alles om te zorgen dat alle aansluitingen voor uw nieuwe schuifdeuren kast deur spoor te maken zijn veilig en de kastdeuren goed werken.

Stap 6 – Finishing Touches