hoe dump kleppen van rv opslagtanks vervangen

Als je problemen hebt met de dump afsluiter van uw camper afvalwatertanks, dan is de beste oplossing voor het probleem is om ze te vervangen door iets nieuws. De dump klep is van vitaal belang voor het krijgen van al uw afval van de opslagtank in de vuilwatertank op RV stations, en ze zijn van essentieel belang voor een gelukkig reiservaring. ze vervangen op uw camper afvalwatertanks is niet erg moeilijk, en je moet in staat zijn om het te beheren.

Begin met het legen van uw camper afvalwatertanks in een geschikte locatie. Als u problemen heeft met behulp van de stortklep, dan pomp uit het afval met behulp van een septic tank apparaat. Spoel de tanks met behulp van enkele schoon water. Je moet dan uitschakelen van de waterleiding aan uw camper afvalwatertanks, en het openstellen van de top. Zoek naar de locatie van de stortplaats ventiel. Verwijder de bouten rond het gebruik van uw sleutel, en neem vervolgens de zeehonden.

Stap 1 – Neem de Oude Dump Valve

Neem uw nieuwe stortklep, en monteer de nieuwe afdichtingen over de flens. Duw de klep naar de zeehonden, en schuif de bouten door de gaten. Voeg de noten op de andere kant, en draai de bouten naar beneden stevig met behulp van uw schroevendraaier.

Stap 2 – Plaats de nieuwe Dump Valve