hoe een krukas keerring vervangen

De krukas keerring is waarschijnlijk een van de meest belangrijke zeehonden onder uw motorkap. Er zijn over het algemeen twee soorten krukas zeehonden – front krukas afdichting en de achterste krukas afdichting.

Het hoofddoel van de krukas keerring is afdicht de openingen aan beide zijden van de krukas. Het helpt houden ook het carter afdichting. De krukas keerring wordt gemaakt van duurzaam materiaal dat kan druk, warmte en olie te weerstaan.

Stap 1 – Het opheffen van de Car

Afhankelijk van het type krukas oliekeerring, ter vervanging van de krukas keerring kan gemakkelijk zijn. de voorste krukas keerring Het vervangen is makkelijker en tenzij je alle apparatuur is het raadzaam om de achterste krukas oliekeerring vervangen door een automonteur te hebben.

Stap 2 – Verwijder de Belt

Voor het vervangen van de voorste krukas oliekeerringen, zet de auto in de lucht. Verwijder het voorwiel en de krik standaard onder te steunen.

Stap 3 – Haal de Splash Shield

Vervolgens moet je de serpentineaandrijvingen op de motor te verwijderen. Gebruik de 3-inch breaker bar om dit te doen. Klik hier voor de breker bar op de spanner en til het op. Trek de riem van de alternator en volledig verwijderen van de gordel. Verwijder de riem van de krukas ook.

Stap 4 – Het afsluiten van de krukas Oil Seal

Vervolgens moet u de splash schild dat de voorste krukas keerring huizen te verwijderen. Het spatscherm is binnen de wielkast naast de motor.

Stap 5 – Het vervangen van de krukas Oil Seal

Om het spatscherm te verwijderen, verwijdert u de push pins op de top van het spatscherm. Gebruik een paneel remover naar het midden van de pen te verwijderen. Na nieuwsgierige uit het midden van de pin, verwijdert u de punaise die de splash schild. Zodra alle push pins worden verwijderd kunt u nu verwijderd het schild. U kunt dan zien de krukas.

Stap 6 – Vervang Everything

Verwijder de 15mm-headed bouten die de krukaspoelie. Neem vervolgens de bouten en de poelie. U kunt nu de krukas. Wrik het schild, dat de ronde ringachtige metaal ligt in het midden met behulp van een schroevendraaier de krukas keerring te krijgen.

Voordat u de oude krukas oliekeerringen te vervangen, kijk op hoe diep het gaat om ervoor te zorgen dat u in staat om goed te vervangen door een nieuwe zijn. U kunt nu in de nieuwe krukas keerring.

Zorg ervoor dat het nieuwe goed is ingebed. Gebruik een zachte hamer en tik op de keerring licht totdat deze stevig op zijn plaats.

Nadat u de nieuwe krukas keerring hebt geplaatst, kunt u het schild weer op te zetten en draai het met de alle bouten u haalde. Plaats het spatscherm en de push-pins te vervangen. Zodra u alle push pins hebben aangescherpt, kunt u vervolgens de serpentineaandrijvingen rug. Zorg ervoor dat de bouten en de gordel op de juiste voordat het wiel weer wordt geplaatst.