hoe een vlag aanloop een vlaggenmast

Er is een ceremonie gehecht aan het verhogen en verlagen van een vlag op een vlaggenmast, maar het proces is altijd hetzelfde. Hieronder staan ​​een aantal stappen die u zullen helpen je weet hoe te lopen van een vlag.

Als verlaagd, wordt een vlag altijd opgevouwen en meegenomen naar een veilige plaats te worden opgeslagen. Wanneer u de vlag te hijsen, te verwijderen uit de opslagplaats.

Stap 1 – Neem de vlag om de Pole

De halyard is de kabel, meestal uit gevlochten nylon, waarvan de vlag wordt opgehangen. Het bevat twee snap haken die u plaatst in loops speciaal ingericht om de steun van de vlag. Als de vlag niet vliegt, moet u deze twee haken verbinden, zodat de val veilig is.

Stap 2 – Maak de Halyard

Wikkel de val van de klem, die een metalen vergaarbak voor het losse uiteinde van de val. Scheid de haken en wees niet te laten vallen.

Stap 3 – Bevestig de Vlag

Bevestig de vlag aan de val snap haken. Zorg ervoor dat de bovenkant van de vlag aan te sluiten op de top val karabijnhaak. Die de vlag ondersteboven wordt internationaal erkend als een noodsignaal.

Stap 4 – Laat de Vlag

Terwijl het bezit komen van beide zijden van de val, laat de vlag. Trek langzaam aan de zijde van de val die de vlag aangebracht op het heeft. Laat de andere kant van de val te lopen door je hand, en je zal de vlag te hijsen.

Stap 5 – Bevestig de Halyard de Cleat

Hef de vlag op de truck. De truck is het hoogste punt waarop u de vlag te hijsen. De truck bevat ook een katrol de val reist rond om een ​​vlotte verhoging van de vlag te waarborgen.

Stap 6 – Denk aan de Anthem en andere details

Als er een dag van nationale rouw, krijgt u de vlag te hijsen op de truck, laat deze dan naar een positie halverwege de vlaggenmast. Deze praktijk staat bekend als de vlag halfstok.

Zet de val van de klem met twee of drie cijfer acht beurten. Neem de laatste bocht tussen de paal en de val boven de klem.

Een vertolking van het volkslied begeleidt meestal het hijsen en strijken van de vlag. Maar dit is niet altijd zo als je de vlag aanloop van een huis vlaggenmast. Veel burgers, hoewel, hebben de militaire eer genomen om de vlag te staan ​​om aandacht en salueren.

De juiste tijden te verhogen en verlagen een vlag zijn bij zonsopgang en bij zonsondergang. Het wordt steeds meer gebruikelijk om omhoog en omlaag vlaggen aan het begin en einde van de werkdag. Als je een vlag te laten vliegen ‘s nachts, moet u deze te verlichten.