hoe gebroken veren te vervangen in uw cilinderslot

Een cilinderslot is een veel voorkomende type slot dat is gevonden op veel verschillende deuren. Dit slot is gebruikelijk, maar het is ook gevoelig voor pickers vergrendelen. Het werken met dit type slot kan erg makkelijk en slotenmakers kiezen over het algemeen een cilinderslot vanwege het gemak van die je kunt re-key hen. Meestal gevonden in de vorm van een nachtslot, vele voordeuren, zijdeuren, en zelfs garage deuren hebben een cilinderslot. Wanneer de veer niet in dit soort sluis die u nodig heeft om het te vervangen.

Om te kunnen werken aan de cilinderslot je nodig hebt om het uit de deur te verwijderen. Dit komt omdat er veel kleine onderdelen die weer op zijn plaats moet worden gezet voor het slot correct te laten werken. Proberen om te werken aan het terwijl het slot verticaal kan leiden tot veel van de onderdelen uit te vallen. Gebruik je schroevendraaier om het slot van de deur te verwijderen en neem het mee naar een schone werkplek.

Stap 1 – Verwijder Lock uit Deur

De meeste van de sluizen uit elkaar zal komen door het verwijderen van een paar kleine schroeven. Deze schroeven zijn meestal ingesprongen in het gezicht, zodat u zal hebben om een ‚Äč‚Äčlange shanked schroevendraaier gebruiken.

Stap 2 – Verwijder Lock Gezicht

Nu dat je aan de binnenkant van uw slot moet u de stekker moer, zich buiten de spiebaan te verwijderen kan krijgen, om de toegang tot de borgveer te hebben. Met een kleine schroevendraaier, duwt u op de borgpen en draai de plug moer tegen de klok in met uw vingers. Doorgaan om het los te maken totdat het uit.

Stap 3 – Verwijder Plug Nut

Zodra u de stekker moer uit het cilinderslot kun je dan langzaam de borgpen los. Als u dit te snel doen kan vliegen uit het gat en potentieel verloren gaan. Omdat je in naar beneden op de veer drukte het zal onder heel wat druk. Neem de pin eruit en leg het opzij.

Stap 4 – Verwijder de borgpen

Til de lock-up en kantel het een beetje, zodat het voorjaar kan glijden. Draai niet het helemaal over of andere delen zullen ook uitvallen.

Stap 5 – Verwijder de Lente

Nu dat je de gebroken veer out kunt u nu zet alles weer in elkaar in omgekeerde volgorde. Plaats de terugvering in het tapgat. Volg deze door de borgpen.

Stap 6 – Vervangen met New Spring

Stap 7 – Installeer Plug Nut

Gebruik uw schroevendraaier weer, druk op de pin naar beneden op het voorjaar, zodat u de stekker moer terug in het slot kunnen schroeven. Draai de klok mee totdat het deze met de hand vast. Laat de druk op de pen voorzichtig.

Line-up aan beide zijden van het cilinderslot en met de kleine schroeven die je haalde eerder. Werk het vergrendelingsmechanisme heen en weer om ervoor te zorgen dat de veer werkt.

Nu dat het slot is bevestigd kunt u er zeker over om het terug op uw deur weer te voelen. Zet het vast met de schroeven die u hebt verwijderd aan het begin en probeer het slot te zorgen dat het past op zijn plaats.

Stap 8 – Zet Lock Together

Stap 9 – Plaats Lock op de deur