hoe je een beukenhouten Gunstock herstellen

Het herstellen van uw oude beukenhout Gunstock maakt een grote indoor project, en met deze eenvoudige stappen kan je terug te brengen zijn ware schoonheid en de afwerking volgen. Voordat u begint, is het handig om een ​​paar items hand hebt.

Niet een groot deel van de voorbereiding is noodzakelijk, maar indien mogelijk, verwijder de voorraad. Deze voorzorgsmaatregel schade aan de metalen gebieden te voorkomen. Het hebben van de voorraad gescheiden helpt ook maakt het een stuk makkelijker om mee te werken.

Stap 1 – Voorbereiding

De uiteindelijke look van het beukenhout zal afhangen van hoe goed je de oude afwerking te verwijderen. Het komt gemakkelijk af met staalwol, die ook het gebied mooi en soepel zal verlaten. Gebruik geen schuurpapier voor deze stap, omdat het de beukenhout kan krassen of maak een oneffen oppervlak.

Stap 2 – Het verwijderen van de oude Finish

Zelfs als er meer ernstige schade aan het pistool voorraad nog af te zien van het gebruik van zware schuurpapier. Probeer in plaats daarvan een 220 grit schuurpapier en voorzichtig werk een diepe kras. Werk het zorgvuldig en gebruik een schuurblokje om golving en dalen in zachte plekken te voorkomen. Een andere beproefde methode om lelijke deuken te verwijderen is om ze uit te strijken met een strijkijzer. Plaats gewoon een vochtige doek over de beukenhout en druk op een strijkijzer overheen. Plaats de kookstand volgens het type materiaal van de vochtige doek. De stoom eigenlijk verhoogt het hout, waardoor de deuk te verdwijnen. U kunt dan gebruik maken van de 220 om zelfs uit een verhoogd oppervlak. Hout te drukken is zeer effectief en heeft niet veel stoom naar de resultaten yeild nemen. Wees waakzaam het hout of het doek niet te branden.

Stap 3 – In de zaak van diepe krassen of Dents

Kies nu gewoon uw gewenste afwerking. Clear gloss Polyurethaan laat een harde afwerking, terwijl andere soorten laat een meer natuurlijke uitstraling. Beukenhout is een lichtere type, dat een brede waaier van kleuren en diepte biedt. Sommige mensen toe te passen met de hand, terwijl anderen gebruik maken van een spuitbus. Als u besluit om te gaan met de hand moet u een pluisvrije doek of penseel te gebruiken. Als je met de spray, kijk uit voor alle runs die zouden kunnen vormen. Deze moeten verwijderd worden tussen de lagen met de staalwol. Een minimum van vier lagen wordt aanbevolen, maar de uiteindelijke look is volledig afhankelijk van de individuele voorkeur. Ongeacht merk of graad van afwerking u kiest zorg ervoor dat de voet volgen de instructies en waarschuwingen op het etiket. Laat de voorraad te drogen over een aantal oude krant of een doek.

Stap 4 – Kleuring

Na deze stappen zullen u trots resultaten. Zodra de Gunstock is voltooid, kunt u uzelf feliciteren met het geven van een oud stuk hout nieuw leven.

Stap 5 – Geniet van een job well done