hoe je een brander op een glazen blad fornuis vervangen

Een glazen blad fornuis is strak en werkt met de meeste stijlen en ze zijn ook elektrische waardoor ze goedkoop te bedienen. Onderhoud op een glazen blad fornuis is ook makkelijker om te doen. Het is niet altijd aan te raden zelf reparaties te doen op een glazen blad fornuis, maar het is mogelijk, afhankelijk van de reparatie die nodig is. Het glas brander is meestal een van de componenten die slecht gaat en is degene die je zelf kunt vervangen. Het onderstaande artikel zal u tonen hoe.

We verwaarlozen vaak vergeten dat dit type toestel daadwerkelijk gebruikt elektriciteit. Met dit in gedachten zijn ze meestal aangesloten op een stopcontact, maar soms worden rechtstreeks via de kabel in het huis. Elk van deze situaties heeft verschillende bezorgdheid over de veiligheid. Als het glas kookplaat range is aangesloten op het stopcontact moet je gewoon om het bereik naar voren te trekken en trek de stekker. Als het apparaat is aangesloten bij de woning dan moet u de stroom uit te schakelen op de kruising paneel. Zelfs na het bereik losgekoppeld is geweest of stroom uitgeschakeld moet je altijd dragen het aardingsbandje. Klem het ene einde op een stuk metaal in de glazen stop kachel. Hiermee wordt voorkomen dat eventuele stroomstoten van passerende door je lichaam.

Stap 1 – Veiligheid

Denk aan dergelijke kachel alsof het een auto. Het motorcompartiment is aan de voorzijde van het voertuig juist als in het glazen blad fornuis. Om bij de branders en het interieur van de kachel kan worden opgetild van de top als de motorkap van een auto. Sommige zijn erg makkelijk en je gewoon verheffen. Bij anderen moet u de ovendeur openen. Op het metaal dat de deur was beslaat zal zijn clips of grendels die je moet duwen of knijp aan de zijkanten. Vervolgens kunt u de hoorn van de top van de kachel op. Het zal grendel op zijn plaats zodat u zich geen zorgen te maken over te vallen op u of het fornuis.

Stap 2 – Open de Glass Top Stove

Het verwarmingselement lijkt hetzelfde type element op blootgestelde elektrische fornuizen. Zij kunnen aansluiten op de top van de kachel hetzij rechtstreeks boven of in de uitsparing van de kachel. Hoe u verwijderen en vervang ze is vrij eenvoudig en een identieke procedure. Het element alleen clips in de kachel als een tl-licht clips in haar bakje. Om het element dat u omhoog te trekken op het tot het verbreekt uit de clip te verwijderen. Sommige draden moeten mogelijk worden verwijderd, maar deze schuif uit het element. Het nieuwe element is geïnstalleerd op dezelfde manier dat degene die je net nam out is. Bevestig de draden aan de contacten en druk het op zijn plaats. Sluit de glazen blad fornuis en je bent klaar om het te gebruiken.

Stap 3 – verwijderen en vervangen van het Element