hoe je een druk behandeld houten dek af te dichten

Een druk behandeld houten dek kan veel slijtage te weerstaan ​​en zal voor vele jaren goed uitzien. Echter, in sommige gevallen, beginnen ze te kijken oud en wil je ze te verzegelen. Het afdichten van de deck zal helpen het weer goed uitzien en het zal helpen voorkomen dat eventuele toekomstige schade aan het hout. Hier zijn de basis van hoe je een druk behandeld houten dek effectief af te dichten.

In de loop der jaren, kan een houten dek echt beginnen om veel lelijke opbouw opstaan ​​op. Vuil en residu kan naar beneden in de vezels van het hout en het kan het dek ziet er echt slecht. Wanneer dit gebeurt, moet u ervoor zorgen dat u grondig dit alles verwijderen voordat u het dek af te dichten. Als je doorgaat en sluit het als volgt, gaat het nog steeds het vuil onder de sealer. Het blijft slecht te kijken, zelfs al heb je een nieuwe laag sealer op te hebben gezet. Om deze build te verwijderen up, ga je nodig hebt om een ​​hogedrukreiniger te gebruiken. Wanneer u de hogedrukreiniger te gebruiken, ga je wilt wat afwasmiddel in het water dat u gebruikt om het dek met spuiten te zetten. Breng wat tijd door met een hogedrukreiniger en zorg ervoor dat al het vuil en residu voordat er aan de hand is verwijderd.

Stap 1 – Pressure Wash

Voordat u probeert een sealer van toepassing zijn op het dek, zult u willen ervoor zorgen dat je het genoeg tijd om te drogen. Sommige jagers zal u toelaten om ze toe te passen wanneer het dek nat is. Echter, de meeste van hen verlangen dat het hout volledig droog is voordat ze verder gaan.

Stap 2 – Laat drogen

Wil je wat tijd door te brengen als je je sealer voor het dek te kiezen. Er zijn veel verschillende producten die er zijn en u zult willen ervoor zorgen dat degene die je kiest is geschikt voor een druk behandeld hout dek. Vraag een deskundige die werkt in de winkel waar u de sealer te kopen om ervoor te zorgen. Je moet zeer waarschijnlijk kiezen voor een duidelijke sealer voor dit project.

Stap 3 – Kies uw Sealer

Na het dek volledig droog is, moet u in staat om de sealer van toepassing zijn. U kunt de sealer toe te passen met een borstel, een roller, of zelfs met een spuitbus als u toegang tot een te hebben. De beste manier om de sealer toe te passen is met een borstel. In dit geval, ga je te hebben om veel tijd door te brengen op je handen en knieën. Dit proces is zeer tijdrovend en arbeidsintensief. Nochtans, kunt u de sealer naar beneden te krijgen in de groeven van het houten dek. Je kan er ook voor kiezen om het grootste deel van het werk met een roller te doen en dan met een borstel om de details te doen.

Stap 4 – Breng de Sealer