hoe je een inlaatklep vervangen

Wilt u de beste prestaties uit uw auto te krijgen, overwegen ter vervanging van uw inlaatklep. Het beste is om roestvast stalen afsluiters in uw auto te installeren, omdat ze de prestaties van uw motor zal toenemen en de corrosie dat uw voertuig lijdt verminderen. Het afsluiten van de inlaatkleppen geheel is een andere optie. Dit kan u toestaan ​​om meer vermogen uit uw motor te krijgen.

Zet de motor af, en laat de auto om af te koelen voor ongeveer een half uur. Dit zal ervoor zorgen dat alle onderdelen in de motor zijn cool om aan te raken. Wees zeer voorzichtig en zorg ervoor dat uw auto is afgekoeld, want als je niet toestaan ​​dat de auto om af te koelen, kon je jezelf serieus verbranden. U moet dan draai je het stuur naar links, omdat dit zal u toelaten om het wiel kast te vinden. Hier wordt de inlaatklep zich bevindt.

Stap 1 – Zoek de Oude Intake Valve

Zodra u de inname vak hebt gevonden, verwijder het metalen clips die het veilig om het wiel kast. Neem uit de top van de doos en verwijder het filter dat zich eronder. Vervolgens zoeken waar de slang loopt in de motor en volg de slang van de inlaatklep van de motor. Verwijder de bijlagen en opstijgen van de inlaatklep met behulp van uw sleutel. Verwijder eventuele draden door het afsluiten van de clips. Leid de luchtinlaat slang naar de top van het luchtfilterhuis.

Stap 2 – Verwijder de oude Intake Valve

Zorg ervoor dat uw nieuwe luchtinlaatklep is schoon en vrij van stof of vuil. Bedek de nieuwe klep met een stopverf genaamd anti-seize compound. Dit zal helpen de klep blijven werken en stoppen vast komen te zitten tijdens de koude weersomstandigheden of wanneer het onder stress. Het helpt ook om de groei van corrosie te remmen. Deze joint compound zal helpen uw luchtinlaatklep langer mee en u zult minder reparatiekosten hebben.

Stap 3 Bereid de Air Intake Valve

Duw de nieuwe klep aan het einde van de slang. Schuif het in de ruimte waar de luchtslang verbindt met de motor en draai deze met behulp van de sleutel. Je moet dan sluit de draden, een aanscherping van hen in het ventiel met behulp van een schroevendraaier. Duw de clips in totdat ze strak op het ventiel. Vervang het luchtfilter in het vak en sluit het vak. Draai de schroeven aan om ervoor te zorgen dat deze stevig is aangebracht.

Stap 4 – Installeer de Air Intake Valve

Ten slotte laat de motor een tijdje om ervoor te zorgen dat de lucht wordt goed in de auto wordt genomen. Als u een vreemd geluid hoort, herhaal alle stappen om zeker te zijn dat alles goed is vastgezet.