hoe je een kachelpijp lopen door een muur

Een kachelpijp is het beste alternatief voor het verwarmen van het huis als u van plan bent om uw elektriciteitsrekening te verlagen. Met behulp van een kachelpijp dat biologisch afbreekbare materialen verbrandt zoals hout is milieuvriendelijker en dat is waarom het is een optie voor mensen die willen gaan ‘groen’. Het is echter belangrijk om een ​​kachelpijp installeren correct vanwege onjuiste installatie van dit soort pijpen brandgevaar kan zijn. Deze kachel pijpen, echter minder onderhoud nodig, maar het is altijd beter om elke controleren zo vaak om eventuele luchtlekken op de buis of de pijp is abnormaal verzamelen roet en ervoor te zorgen dat er geen te zien brandbare materialen in de omliggende gebieden die kunnen leiden tot brand. zorg ervoor dat uw bouwvergunningen deze kachels te bouwen in uw huis. Als u niet zeker bent over procedures installatie van dergelijke kachels, raadpleeg dan een professional. Dit type verwarming apparaat veilig mits correct gebruikt, maar kan zeer gevaarlijk zijn als op andere wijze gebruikt. Volg deze stappen nauwkeurig hoe veilig uitvoeren van een kachelpijp door je muur.

Kies een locatie voor de kachelpijp. Het is het beste om het te lokaliseren 36 inch op de muur van de kachel.

Stap 1 – Zoek een locatie

Meet uw kachelpijp en krijg de diameter. Neem dat nummer en vermenigvuldigen met 3 en gebruik dat om de goedkeuring van de kachelpijp’s van de muur te bepalen. Bijvoorbeeld, de diameter van de buis is 8 inches dan de speling moet 24 inch.

Stap 2 – Haal het Measurement

Maak een 3 ½ inch dikke muur gemaakt van bakstenen tegen een brandbare muur waaraan u de kachelpijp passeren. Heeft 12 inch ruimte tussen de brandbare en bakstenen muren.

Stap 3 – Maak een muur

Installeer de kachelpijp. Laat 9 duim van het luchtruim tussen de leiding en alle materiaal dat is brandbaar. De schoorsteen u hebt aangeschaft moet worden geïsoleerd en moet een UL-rating. UL staat voor Underwriter Laboratories. Dit is een bedrijf dat zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de veiligheidsnormen. Alles wat niet voldoet aan de veiligheidsnormen kan gevaarlijk zijn, vooral als het gaat om zaken met betrekking tot verwarming. Lage kwaliteit van producten die niet voldoen of volg veiligheidsnormen mag zelfs niet worden beschouwd, want dit is altijd de oorzaak van thuis branden.

Stap 4 – Installeer de Stove Pipe

Sluit de kachelpijp op de schoorsteen met behulp van een 24 gauge stalen schoorsteen connector. Neem de geventileerde vingerhoed en past de pijp in. Voeg minstens 6 inches van glasvezel isolatie om af te sluiten van de schoorsteen. Goede afdichting is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de warmte uitlaat wordt afgevoerd uit het huis en niet het verzamelen van in het huis of op het verwarmingssysteem. Laat minstens ½ inch toonhoogte van de verbinding door de muur om de houtkachel. Op deze manier is er een vrije stroom van gassen uit de schoorsteen. Gebruik plaatwerk schroeven als er iets aan te sluiten op de kachelpijp.

Stap 5 – Sluit de pijp op de schoorsteen