hoe je een kalkstenen open haard te verzegelen

De noodzaak om kalksteen te verzegelen is belangrijk voor iedereen die een kalkstenen open haard heeft. Aangezien kalksteen is een natuurlijk product is poreus en moet worden afgedicht om goed onderhouden. Hier zijn de basis van hoe je een kalkstenen open haard effectief af te dichten.

Het eerste wat je hoeft te doen is de kalkstenen open haard grondig te reinigen alvorens te dichten. Als je niet schoon te maken, zal alles wat overblijft op het oppervlak van de open haard worden verzegeld in. Begin met het vegen uit stof en vuil van het oppervlak, met behulp van een stoffer om het te verwijderen. Maak dan gebruik van een kalkstenen schoner en een doek om het oppervlak grondig te reinigen.

Stap 1: Maak de omgeving

Zodra het gebied grondig wordt gereinigd, je wilt een sealer die voor kalksteen heeft aanbevolen toe te passen. Dip een kwast of een doek in de sluitmachine en toe te passen dan royaal aan het oppervlak van de kalksteen. Zorg ervoor dat elk beetje van het is bedekt.

Stap 2: Breng de Sealer

Zodra u sealer hebt aangebracht op het gehele oppervlak van de kalksteen, zal u wilt laten drogen. Opzetten van sommige fans wees op het oppervlak te versnellen het droogproces.

Stap 3: Laat drogen