hoe je een koelkast handvat te vervangen

Als de koelkast deurklink is momenteel aan vervanging toe, ben je waarschijnlijk afvragen hoe om te gaan over het installeren van een nieuw handvat. Als dat zo is, zult u blij zijn om te leren dat het vervangen van een koelkast deurklink is een eenvoudige taak die in een tijdige en stress-vrije manier kan worden afgerond. gewoon lezen op alles wat je moet weten te leren.

Voordat u kunt beginnen met het vervangen van het handvat, zoek de gebroken handvat bevestigingspunten. Nemen de hulp van je schroevendraaier om voorzichtig verwijderen van de schroeven van de handgreep op zijn plaats, en de beschermende plaat van de greep. Misschien wilt u de vers-verwijderde schroeven te slaan, als ze kunnen worden gebruikt om uw vervangende handvat zijn plaats te houden.

Stap 1 – Verwijder uw oude Handle

Met succes verwijderd uw gebroken handvat, bent u klaar om uw vervangende handvat te bevestigen. Begin deze stap door het stevig vast te houden uw nieuwe greep op zijn plaats. Als alternatief kunt u een assistent houd het handvat in de plaats voor jou. Gebruik je schroevendraaier om uw nieuwe handle hechten op dezelfde wijze als de vorige.

Stap 2 – Bevestig uw Replacement Handle

Zodra uw nieuwe koelkast deurklink goed is vastgeschroefd op zijn plaats, bevestig beschermplaat het handvat, dan voorzichtig ruk aan de nieuw geïnstalleerde handvat te bevestigen dat het stevig is bevestigd.