hoe je een lamp te vervangen op een reeks van kerstverlichting

De meeste van alle Amerikanen zijn dol op kerstverlichting. Zelfs mensen die winkelen hekel lijken de geest van Kerstmis, decoreren, en Kerstmis lichten liefde. Maar wat de meesten van ons niet bevalt is het vinden van Kerstmis licht strings die niet werken. Meestal is het gevolg van een defecte gloeilamp. We ontdoen veel anders goed licht strings, omdat we niet weten hoe te vinden en verander de lamp die de gehele reeks ruïnes. Als u wilt weten hoe te vinden en te veranderen van een van deze defecte lampen, volg gewoon de onderstaande 4 stappen;. Wat je nodig hebt

Stap 1 – Zoek Dark Bollen; Het vinden van de defecte lamp in een koord van de lichten van de kerstboom is bijna altijd de grootste uitdaging die je zult hebben. Het is niet gemakkelijk om de overtredende lamp identificeren. Wanneer een enkele lamp defect raakt kan het alle lichten op de snaar te blussen. Sommige burn-out bollen worden donkerder dan de goede bollen, en af ​​en toe kun je de slechte lamp identificeren als een die is donkerder, vervang deze dan met een goede lamp. Maar niet altijd;. Stap 2 – Zoek Ingebouwde Shunt Bollen; Sommige van de nieuwere licht snaren zijn gemaakt met een ingebouwde shunt. In deze snaren kan men lamp defect zonder dat alle andere bollen stoppen met werken geworden. Als alle lampen op licht reeks werken op één, is het waarschijnlijk dat deze reeks heeft de shunt ingebouwd in de string. In dat geval kunt u gemakkelijk identificeren van de slechte lamp als de enige die niet verlicht is. Vervolgens kunt u gemakkelijk te vervangen door deze gewoon uit het stopcontact te trekken; Stap 3 – Gebruik een Hum Tracer;. Gebruik een brom tracer om een ​​defecte lamp te vinden. Als uw licht snaar bestaat uit drie onderdelen-of draden-moet je eerst bepalen welke van de drie onderdelen (onderdeel A) loopt van bol naar bol. Strengen B en C niet aan te sluiten op elke bol. Omdat alle drie onderdelen meestal samen worden gedraaid is het soms moeilijk om te vertellen welke van hen is Strand A. Het kan nodig zijn om ze uit elkaar te spreiden om de juiste streng te vinden. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd onderdeel A, aanraken met de punt van je brom tracer. Als u een elektronische brom horen, betekent dit dat er een elektrische stroom die door dit onderdeel. Het is meestal op een defecte lamp die de huidige haltes stromen. Als u een lamp waar u een brom op de inkomende streng, maar niet op de uitgaande streng te krijgen kunt vinden, is dit een indicatie dat de lamp u getest defect is; Stap 4 – Vervang slechte lamp,. Zodra u een gloeilamp als geïdentificeerd een die is waarschijnlijk slecht is, kunt u deze vervangen door een nieuwe. Als de string lampjes gaan branden, hebt u het probleem opgelost. Als de nieuwe lamp niet in slaagt om op te komen, zijn er 3 mogelijke redenen: 1) is er ten minste één ander licht op de string die slecht is, 2) streng Een draad, kunnen worden gescheiden of kortgesloten, of 3) de nieuwe lamp kan slecht zijn. Als je een ander slecht gloeilamp niet kunt vinden, zult u waarschijnlijk nodig hebt om je licht snaar te vervangen.