hoe je een lichte ballast testen

Een lichte ballast kan snel en eenvoudig worden gecontroleerd met de juiste hulpmiddelen. Hier zijn de stappen om het testen van een lichte ballast.

Draag oogbescherming. Verwijder het licht van de stroombron. Laat de lamp af te koelen en de opgeslagen elektrische stroom te verdrijven. Verwijder de gloeilamp uit de lamp. Zet de lamp op een veilige plaats totdat u klaar bent om opnieuw te gebruiken zijn.

Stap 1 – Veiligheid

Verwijder de beschermkap van de armatuur. Neem een ​​kijkje op de ballast om te zien of er sprake is van lekkage. Als u een indicatie van een lek, zal de ballast vervangen moeten worden.

Stap 2 – Controle van de Ballast Appearance

Test de hoogspanningskant van de ballast te zorgen dat de stroom die tussen de draden en de grafstenen continu. De grafstenen zijn de kunststof fittingen aan beide uiteinden van het licht. De kunststof fittingen bevatten kleine metalen geleiders. U ziet een of twee draden die aan elk van de grafstenen aan het einde van de houder.

Stap 3 – Het vinden van de grafstenen en bedrading

Draai de voltmeter aan de de ohm lezen. Raak de sondes van de meter om een ​​witte draad en een gekleurde draad afkomstig van de ballast. De voltmeter moet een en van een doorlopende keten of een korte presenteren. Andere waarde betekent dat de ballast moet worden vervangen. Test de spanning van de andere gekleurde draden op de hoogspanningskant. Test de draden van de transformator. Tenslotte test de draden van de kracht van het ballast.

Stap 4 – Het testen van de spanning

Zorg ervoor dat alle van de draad verbindingen aan elk van de grafstenen veilig is.

Stap 5 – Controleren Wire Aansluitingen