hoe je een platte tubeless band verzegelt

Een tubeless band kan een groot probleem zijn als het wordt een lekke band. De tubeless band is zeer populair vanwege zijn slijtvast taaiheid, maar het kan een ernstige pijn als je toevallig om het te doorboren. Tubeless banden is gebleken veel minder kans om te laten leeglopen dan een band met een binnenband te zijn, en je bent ook opgeslagen de moeite van het hebben van die binnenbuis, die vaak gaat om een ​​soort worstelwedstrijd met het beest te halen. Echter, als uw tubeless band is doorboord, het zal langzaam leeglopen totdat je gedwongen wordt om het te repareren. Met het oog op een tubeless band verzegelt, vindt u een aantal banden lijm en misschien patch nodig.

U kunt de band geheel uit het wiel te halen door hem simpelweg niet op zijn plaats knallen. U moet de band helemaal leeglopen door het openen van de klep. Zodra de band helemaal leeg is, duw de band in het midden van de velg, en rol het vervolgens uit de buurt van het wiel.

Stap 1 – Verwijder de Tire

Leg de band op de grond, en lokaliseren waar de lucht lekt uit. U kunt in staat zijn om een ​​duidelijk gat in de band te spotten, maar als het gat onzichtbaar is, kunt u een luchtdruk pomp te gebruiken te dwingen in de lucht totdat je kunt zien waar de schade is aangericht.

Stap 2 – Zoek de Hole

Een ander alternatief is om de band met lucht een beetje te vullen, en dan zet het in een kom met water en zeep. Kijk voor bellen om het lek te lokaliseren.

Stap 3 – Breng Tire Glue

Als je eenmaal hebt gevonden het gat, schoon rond het gebruik van een handdoek en wat zeep. Laat dit drogen en breng daarna de band lijm op het gat.

Stap 4 – Afwerking Up

Als het gat groot is, dan moet je een band patch over het gat in te voegen, en dan lijm rond dit, het afdichten van de pleister op de band, en het voorkomen van de lucht ontsnappen. Doe dit door het toevoegen van een laag van de kit, en dan vertrekt naar de zon drogen. Zorg ervoor dat u schuren een deel van de band, maar in plaats daarvan voeg een beetje lijm en duw de pleister op de top.

Laat de band helemaal droog, tot de lijm voldoende droog is geworden niet om los te maken van het gat bij aanraking met een vinger. Breng een laagje kit over de top, en laat deze aan de lucht drogen. Wanneer het gat is hersteld, zet de band terug op de velg, beweegt het wiel zodat de gerepareerde gebied is bovenaan. Druk op het wiel weer in de velg, gaan langzaam over de hele wiel. Als het volledig is geplaatst, gebruik maken van een pomp om opnieuw opblazen van de band, en laat het wiel om zich te vestigen op zijn plaats.