hoe je een rv zoetwatertank vervangen

Bij het reizen van de open weg in uw camper, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u toegang tot vers, schoon water hebben. Het water dat wordt gebruikt voor het wassen, aankleden en toiletgebruik wordt gehouden in het frisse water tank. Als je zoet water tank beschadigd is of niet meer functioneert, zal het moeten worden vervangen.

Vervanging tanks zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid van vormen, maten en 3 “uitlaatklep arrangementen. Voordat u uw vervangende tank kunt kopen, moet u de afmetingen en de klep configuratie van uw bestaande tank weten. Zodra u deze informatie, kunt u de aanschaf een vervangende tank online of via een camper dealer. de meeste tanks zijn gemaakt van polyethyleen kunststof, die niet compatibel is met kit, vetten, petroleum gelei, lijm of andere toevoegingen. Zorg ervoor dat er geen dergelijke items gebruiken tijdens uw vervanging proces.

Koop een vervangende Tank

Zoet water tanks in campers vereisen een drie inch inlaat en een twee inch vent. Deze moeten op het hoogste punt van de tank, die kan verlangen dat u de nodige gaten in de juiste plaats om uw sanitair configuratie aan te passen worden geplaatst. Misschien wilt u een rubberen ring te kopen samen met uw vervangende tank om te helpen met de installatie van leidingen.

Controleer uw sanitair

Zodra uw vervangende tank aankomt, bent u klaar om uw installatie te beginnen.

Wees bereid om te repareren

Als je op de weg, terwijl u voor uw vervangende tank zit te wachten, kan het nodig zijn om de bestaande tank te repareren totdat de vervangende aankomt.