hoe je veilig snijden met een baksteen zaag

Een baksteen zaag is een essentieel instrument voor alle soorten werk, kleine of grote. Het is sterker dan een typische woodcutting zaag, en kan worden gebruikt doordringende hardere materialen zoals marmer, tegels, stenen en alle andere vormen van metselwerk. Het komt in verschillende afmetingen en blade configuraties. Hoewel het gebruik van een baksteen zaag, is het belangrijk om bepaalde dingen te onthouden, zodat je uiteindelijk niet het snijden van uw kant, in plaats van het object dat u van plan.

Tijdens het besturen van een baksteen zaag, je moet goed worden beschermd tegen het risico van ongelukken of verwondingen. Het is beter dat je draagt ​​goed ingerichte werkkleding, en niets dat zit los. Een bril is een absolute must, want terwijl ze gesneden, stukken van het materiaal hebben de neiging om te vliegen over. Je ogen moeten goed worden beschermd tegen dergelijke stukken of beton puin. Een gezichtsmasker is ook een andere essentiële bescherming die u helpt bij het veilig snijden van het metselwerk, zonder de angst van het hebben van eventuele gezondheidsproblemen als gevolg van het inademen van stof deeltjes.

Stap 1: Individuele Safety

Het is beter om de bakstenen zaag na grondig gebruik gaan door de handleiding. generaliseren nooit de wijze van functioneren voor alle verschillende baksteen zag modellen, aangezien de kant baksteen zag, tafel baksteen zag, en de grotere stenen zag modellen hebben een aparte techniek van het snijden. Zorg ervoor dat je niet elke vorm van zaag gebruiken voor een cut dat het niet wordt verwacht uit te voeren volgens de instructies in de handleiding. Houd het in de handleiding worden genoemd in het achterhoofd tijdens het snijden met een baksteen zaag snelheid, zoals een hogere snelheid van het zaagblad te berserk gaan kan veroorzaken.

Stap 2: Technische veiligheid

De eenvoudigste methode van het snijden van een baksteen met een baksteen zaag is om de stenen op het platform voor het snijden te houden en plaats de zaag op de bakstenen, zodat de lijn, waarlangs je nodig hebt om te knippen, is gericht tegen het zaagblad. Zodra u de zaag op te zetten, ervoor zorgen dat er een constante watertoevoer op de zaag en de stenen te snijden. Snijd zodat je een klein sneetje eerst en trek dan uit het blad en maak een kleine snede. Verder snijden op deze wijze totdat het zagen is voltooid. Dit zorgt voor een perfecte afwerking, en voorkomt ook het dragen van off van het blad.

Stap 3: Methodische Veiligheid

Uit veiligheidsoverwegingen is het raadzaam dat u de conditie van de bakstenen zaagblad controleren. Zaag nooit met een baksteen zag dat een blad dat is versleten in grote mate heeft. Zorg ervoor dat de schakelaars en de draden die u de zaag met de macht zijn in goede staat, zodat er geen risico op kortsluiting en dergelijke. Zorg ervoor dat het werkgebied is overzichtelijk en is verstoken van enig brandbaar materiaal.

Stap 4: Milieu Veiligheid