hoe kalksteentegels vlek

Kalkstenen tegels ziet er prachtig uit in een kamer of een gebied. U kunt beslissen, niettemin, dat u wilt kleur van de kalkstenen tegels om de inrichting van uw huis te passen. Het is niet een moeilijke taak, maar het geduld vergt. In hart en nieren is het vergelijkbaar met het toepassen van kleur op beton aangezien beide zijn poreus.

Wis het hele gebied en gebruik een bezem om al het puin te verwijderen, waarbij speciale aandacht te krijgen in de hoeken en alle hoeken en gaten. Na deze, gebruik dan een nat / droog stofzuiger op de kalkstenen tegels om al het stof en de resterende vuil af te nemen. Om de voorbereidingen af ​​te ronden, van toepassing maken van tape op andere plaatsen waar zij voldoen aan de kalkstenen tegels, zoals plinten. Hiermee wordt voorkomen dat de vlek spatten op andere gebieden en bezuinigen op het opruimen.

Stap 1 – Het schoonmaken

Na het selecteren van de vlek voor uw kalksteentegels moet je om het te testen op de tegels. Indien mogelijk, kies een plaats die niet te zien, zoals een kast. Gebruik een oplossing die 1 deel vlek op 1 deel water. Laat ze drogen gedurende 3 uur veeg van een eventueel overschot vlek en inspecteer de resultaten. Aangezien de kleur is het product van een reactie, is het misschien niet precies wat je van de kleur monster had gezien.

Stap 2 – Testen Kleuren

Voor het aanbrengen van vlek op de kalkstenen tegels, was ze dan grondig en laten drogen. Dit geeft je een schoon oppervlak te geven voor de vlek. Vergeet niet dat het beton vlek is licht zuur dus zorg ervoor dat een veiligheidsbril, een masker masker en handschoenen te dragen voor je eigen bescherming.

Stap 3-Wassen

Je moet de vlek in een 1-1 verhouding te mengen en volledig mengen. Als je werkt op kalksteen tegels, de beste manier om de vlek toe te passen is met een penseel op het oppervlak van de tegels. Dit zal enige zorg nodig, en je moet alleen van toepassing zijn een dun laagje. Werk in secties op de vloer en gebruik de borstel om de vlek te werken in de kalkstenen tegels. Nadat je klaar bent, laat de vloer drogen voor enkele uren.

Stap 4 – Baking Soda

Om de zure reactie die u nodig hebt om te gaan over de kalkstenen tegels met een oplossing van soda en water te stoppen. Gebruik een dweil en deze oplossing op de vloer en dan gebruik maken van de natte / droge vac op de vloer nemer van overtollig water. Laat lichtjes drogen dan gaan over de vloer opnieuw met de oplossing. Mogelijk moet u dit drie keer doen om het zuur volledig te neutraliseren. Laat ‘s nachts volledig drogen.

Stap 5 – Sealer

Het zal het gemakkelijkst zijn als je een roller gebruiken om de sealer van toepassing zijn op de kalkstenen tegels, na het snijden in rond de randen met een penseel. Breng een laag en laat ze drogen alvorens op een tweede laag. U zult zien dat de sealer geeft diepte aan de vlek op de kalkstenen tegels.