hoe laminaat aanrecht krassen te repareren

Hoewel ze duurzaam zijn, kan normale slijtage behoefte aan laminaat aanrecht krassen repareren creƫren. Krassen worden meer merkbaar in de tijd, afbreuk te doen aan de schoonheid van uw plastic of hout laminaat aanrecht. Weten hoe u uw eigen reparaties uit te voeren bespaart u de kosten van het hebben om ze te vervangen.

Gebruik een zachte, pluisvrije doek en witte azijn te reinigen en te desinfecteren uw houten laminaat aanrecht. Laat het aan de lucht drogen grondig. Solliciteer autowas op het aanrecht met een draaiende beweging. Laat autowas te zitten voor 10 minuten. Gebruik een andere niet-pluizende doek om buff uit de was met behulp van een cirkelvormige beweging totdat alle was wordt verwijderd. Dit zal niet alleen verminderen van het uiterlijk van krassen, maar zal een mooie glans achter te laten. Opnieuw toe te passen autowas om uw houten laminaat aanrecht als dat nodig is.

Wood Laminaat Repair

Kies een houten vulmiddel dat overeenkomt met de kleur van het hout, of de aanschaf van een passende beits aan toe te voegen. Reinig uw aanrecht met een niet-pluizende doek met behulp van witte azijn. Laat het goed aan de lucht drogen. Meng houtpasta en vlek zo nodig volgens de verpakking.

Stap 1 – Surface Krassen

Gebruik een plamuurmes stevig drukken hout filler in de diepe krassen in het aanrecht. Wanneer gevuld, gebruik de plamuurmes aan het oppervlak glad tot level met het aanrecht. Laat vulmiddel drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking voor het aanbrengen van een dun laagje lak sealer voor de bescherming en het herstel van de glans.

Stap 2 – diepe krassen

Laminaat deeg document komt in verschillende kleuren om uw aanrecht te passen, en de kleuren kunnen worden gemengd om zo dicht mogelijk een match mogelijk te bereiken. Reinig uw plastic laminaat aanrecht met alcohol. Droog met een pluisvrije doek en laat aan de lucht drogen volledig.

Plastic Laminaat Repair

Gebruik een plamuurmes om te delen, met laminaat deeg document te vullen, te drukken kleine hoeveelheden in bezuinigingen en het verspreiden van het over bekrast gebieden. Strijk de aanrecht met het plamuurmes tot het laminaat papier pasta is ter hoogte van de aanrecht. Laat pasta tot 24 uur drogen. Het zal verharden als het droogt.

Stap 1 – Surface Cuts en krassen

Wanneer de pasta helemaal droog is, gebruik maken van een niet-pluizende doek en een kleine hoeveelheid citroenolie om het aanrecht te poetsen en het herstel van de glans. Herhaal dit een paar keer per maand om uw laminaat aanrecht op zoek mooi.

Stap 2 – Deep Cuts en krassen

Koop een porseleinen reparatiekit van uw lokale huis levering winkel. Ze komen in verschillende kleuren om uw aanrecht te passen. Reinig het aanrecht met alcohol, droog het met een niet-pluizende doek en laat het aan de lucht drogen grondig.

Meng het porselein epoxy volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het naar de diepe snijwonden en krassen met een tandenstoker om het te drukken in elk gebied. Glad elk oppervlak met een houten ijslolly stok, zorg ervoor dat het porselein epoxy is glad en vlak met het oppervlak. Laat ze drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Uw kunststof laminaat aanrecht zal bijna zo goed als nieuw uitzien.

U kunt repareren in plaats van vervanging van uw laminaat aanrecht en bespaart een hoop geld.